Gimnáziumban kampányolt Dézsi Csaba András

  • narancs.hu
  • 2024. január 19.

Belpol

A győri ellenzéki polgármester-jelölt feljelentést tesz.

„Bejelentést teszek az oktatási jogok biztosánál, mert iskolában kampányolt Dézsi Csaba András” – jelentette be Facebook-oldalán a győri Tiszta Szívvel a Városért Egyesület polgármester-jelöltje. A bejegyzésben, amit a 444.hu vett észre, Pintér Bence azt írja, a város fideszes vezetője a Kazinczy Ferenc Gimnáziumban tartott kampányelőadást. Azért, hogy ne tűnjön azonnal pártpolitikai kampánynak, "Dézsi Csaba András

orvosi munkájáról és papagájairól is beszélt. Fő mondanivalójaként azonban választási ellenfeleit szidta a választókorú középiskolások előtt."

„Örülök neki, hogy a fiatalok érdeklődnek a társadalmi kérdések- és, ami a legfontosabb Győr város sorsa és jövője iránt” – írta a „Beszélgess a Polgármesterrel” című programról Facebook-oldalán Dézsi.

Pintér szerint az eseményen nem „részt vehettek” a diákok – ahogy arról a fideszes propagandamédia beszámolt –, hanem 

kötelező volt a részvétel a jelen lévő két végzős, tehát júniusig jó eséllyel választókorba lépő diákokból álló osztályok számára.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk