A szerk.

Áradatban

szerző
A szerk.
publikálva
2017/23. (06. 08.)
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A főzsidó ide akarja hozni a négereket (arabokat) a nyakunkra, hogy ő legyen itt a főnök, és úgy menjenek a dolgok, ahogy ő akarja. Hogy elvegye a valaminket. Kultúránkat. Az asszonyainkat, lányainkat megerőszakoltassa, hovatovább kipusztítson bennünket.

Vég nélkül tudjuk cizellálni ezt. Már eleve, hogy a főzsidó sem a saját szakállára cselekszik, hanem a többi zsidó bízta meg ezzel, és azért őt, mert ő a legügyesebb, a tehetséges spekuláns (azért ő a főzsidó). A négerek idehozása érdekében ELKÉPESZTŐ hálózatot működtet, ennek a minden képzeletet felülmúló, szinte hihetetlen kiterjedtsége és ereje épp azért hihető, épp azért kell elhinni, mert teljességgel hihetetlen. Ebben a hálózatban nemcsak Juncker, az Európai Bizottság elnöke van benne, de az Európai Unió összes intézménye, a bíróságai és a parlamentje is. Igen, több száz, más és más nemzetiségű, más párthoz tartozó, más világnézetű férfi és nő, akikben az a közös, hogy mindet Soros fizette le, hogy Magyarországnak betartsanak. Ehhez képest szinte apróság, hogy Magyarország itthoni ellenségeit ő irányítja. Ez nyilvánvaló. Ha zéró a kimutatható kapcsolat Botka és Soros között, ha Soros cáfolja és Botka is cáfolja, hogy találkoztak volna Brüsszelben, abból is csak mi derül ki? Tagadják, cáfolják, védekeznek – mert biztos IGAZ!

Dióhéjban ez lenne a sztori, amit kiterjedt, nagy gonddal felépített apparátus igyekszik minél több emberhez eljuttatni. Arról pedig mostanában, a mérlegleadások szezonjában derít ki mellbevágó számadatokat a független sajtó, hogy ezen apparátus mögött iszonyatos, jószerivel korlátlan anyagi erő áll.

Mindez sokban emlékeztet a komcsi időkre, mondjuk az 1948-tól 1953-ig tartó, vagy a forradalom utáni legsúlyosabb évekre. (Bár akkor nem faji-nemzeti, hanem osztályalapon szerveződött az ellenség, viszont az imperialisták ugyanúgy bérencekkel dolgoztak.) Lényeges különbség viszont, hogy ma betiltani sajtóterméket, börtönbe csukni újságírót nem lehet. Akkor a nyilvánosságot légmentesen kitöltötte az egypárti uralom kommunikációja, folyamatos önigazolása, ma meg azért van egy elég széles margó, ezen mozog például ez a lap is. Ez a margó Magyarország jelenlegi nemzetközi pozíciója és beágyazottsága miatt adminisztratív eszközökkel (betiltás, börtön) nem számolható fel. Ha Magyarország nemzetközi beágyazottsága megváltozik, akkor akár törvényes erőszakkal is felszámolják, de addig nem. (Ha Simicska Oroszországban próbált volna púposkodni, ő lett volna Hodorkovszkij.)

És ha már a komcsiban terjesztett hazugságokat, vagy legalábbis a rendszer alaphazugságait nem hitte el senki, pontosabban sose hitték el annyian, hogy szabad választást lehetett volna nyerni velük, akkor mire lehet menni ezekkel a mostani hazugságokkal? Amikor mégiscsak létezik ez a széles margó? Senki nem védekezhet tehát azzal, hogy nem tud arról, mi folyik ebben az országban. Vagy nem tudja eldönteni.

Nyerhet-e sorosozással megint választást Orbán Viktor?

Ez a történet eléggé primitív, annak dacára, hogy néha kifejezetten bonyolult módokon és nyakatekert történetekkel magyarázza magát. Hogy a disszeminációja közben sokat lehet lopni, az csak mellékkörülmény, járulékos haszon, a célja a politikai hatalom megtartása. Az viszont tény, hogy jó kézzel nyúl vissza a nemzet életében korábban sajnálatos módon igen népszerűnek bizonyult régebbi történetekhez és világmagyarázatokhoz. Az ország szellemi és politikai söpredéke lassan 150 éve hasonló dramaturgiájú mesékkel – és váltakozó sikerrel – indokolja azt, hogy miért az ő természetes, elidegeníthetetlen privilégiuma az ország vezetése. Ez nem múlik el nyomtalanul.

Ha egy országban elég sokan kezdenek el ostobaságokban hinni, ha egy ország félig meghülyül, akkor semmi nem tudja megmenteni a végzetétől. A legjobb példa erre Venezuela, ahol egy talpraesett, ám gátlástalan politikai manipulátornak nyilvánvaló hülyeségek és hazugságok jól hangzó, egységes rendszerbe szedett kombinációjával végül csak sikerült a totális széthullásba és a permanens polgárháborúba taszítania a hazáját. A síron túl is. Ja, Magyarország biztosan nagyon távol van Venezuelától, és inkább saját korábbi önmagához hasonlít. Csak azt kéne tudni, hogy ez jót jelent-e, vagy rosszat.

szerző
A szerk.
publikálva
2017/23. (06. 08.)
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 10
  yoyo
  2017. július 11., kedd 20:15
  A sorosozás, még ha sok szempontból, több társadalmi csoportot figyelembe véve kontraptoduktívnak tűnik is, nagyon hatékony eszköz. Szó sincs arról, hogy túlzásba vihetnék, éppen a szolid mód lenne elhibázott. Az alkoholból is a sok és az olcsó az, ami gyorsan leépíti a delikvenst.

  Az elérendő célon, pl. a választási győzelmen túl bónuszként évekkel később is használható: ezért nem sikerül az országnak kilábalni a nehézségekből, tudniilik az ellenség aknamunkája miatt. És nem azért szar a gazdaság, mert a kormány szart rá, hanem mert mindenhol szabotálnak, és a magyarok ellen tüzelik az uniót.
 2. 9
  Pasinszki
  2017. július 10., hétfő 17:58
  "Nyerhet-e sorosozással megint választást Orbán Viktor?"
  Választást vélhetőleg nem, de nem is lesz választás. Szavazás lesz, és azt "megnyeri", és még csak nem is a sorosozás folytán.

  "Magyarország ...inkább saját korábbi önmagához hasonlít. Csak azt kéne tudni, hogy ez jót jelent-e, vagy rosszat."
  Rosszat. Eddig még mindig rosszat hozott, ha retrográd oldalra állta az ország.
 3. 8
  Hóvarjú
  2017. július 10., hétfő 13:59
  Ja, és kiegészíteném, hogy Lőrincről sem, Lázárról sem, a látványsportokról sem..., aztán a hét zárultával jöhetne egy felsorolásszerű összefoglaló a (gaz)tetteikről, mintegy mellékesen, hiszen évek óta ez megy, szinte már mindenki megszokta.
 4. 7
  Hóvarjú
  2017. július 10., hétfő 13:51
  jhamori, minimum elgondolkodtató, amit írsz, valamint leleplező, hogy stratégiai gondolkodással jelenleg csak Orbánék rendelkeznek, a magyar értelmiség színe-java sem.
 5. 6
  jhamori
  2017. július 09., 19:16
  Kedves és Tisztelt Szerkesztők!

  Mi lenne akkor, ha egy hétig (7 napig) egy sort sem írnátok Orbánról. Se jót, se rosszat. Finkelstein stratégiája, hogy minden áldott napon és órában Orbánról szóljon minden. Nem érdekes, hogy mit írnak róla: csak írjanak. „Vigyék” a nevét.

  Amennyiben 7 napig megtartóztatjátok magatokat, az Orbán számára a legnagyobb büntetés. Mellesleg szólhatnátok a szívükben hozzátok húzó média összes többi szereplőjének, hogy társuljanak hozzátok. Mondjuk először a sajtónak kellene összefogni, hogy az emberek lássák: lehetséges ez.

  A 7 nap szilencium után vissza lehetne tekinteni az eltelt szép napokra (mondjuk úgy: összefoglalóban – hogy azért a népség ki ne maradjon a lopások és hazudozások élményéből) , azután megint kezdődhetne egy újabb szilencium.

  Üdvözöllek benneteket és remélem, nemcsak elfogadjátok az elgondolásomat, hanem terjeszteni is fogjátok.
 6. 5
  dönci5
  2017. július 09., 16:20
  "Lényeges különbség viszont, hogy ma betiltani sajtóterméket, börtönbe csukni újságírót nem lehet."
  MÉG, EGYELŐRE...
 7. 4
  Juliusz
  2017. július 09., 13:12
  Ha megnyeri 18-at, szerintem nem a sorosozás (illetve a migránshiszti) miatt teszi. Az éppolyan keveset billent a mérlegen, mint a másik serpenyőben a köznép agyáig elérő gázos ügyek, a focimánia, kisvasút, a gátlástalan oligarchái Matolcsyval az élen stb. A változtathatatlanság hite és kényelme miatt fog nyerni, amit csatornák százai árasztanak. És amit még nem repesztett meg semmi és senki a túloldalról.
 8. 3
  reuters
  2017. július 09., 10:32
  a mostani időszak, valóban, erősen emlékeztet az ötvenes évekre
  azzal a különbséggel, hogy most nem betiltanak, hanem a "piac" (pl. népszabi) diktál vagy "törvényesen" uralnak (pl. plakát-sztori)
  bár már egyre kevesebbet adnak a látszatra is
  de van egy sokkal lényegesebb különbség is: az átlag népség régebben sokkal kulturáltabb volt, mint a mostani
  vagyis sokkal kevésbé volt manipulálható
 9. 2
  Cheyenne
  2017. július 09., 10:09
  Azt még hozzátehettétek volna, csak hogy az abszurd komédia teljes legyen, hogy Izrael nagy nwhezen elkezdett tiltakozni a Soros-plakátok ellen, de a Horthy szobrok áradata, valamint Orbán Horthy apológiája nem zavarja sem a Mazsihiszt, sem Netanjahut. Ők, úgy látszik, nem látnak összefüggéseket. Vagy a numerus clausus és a 600 ezer kiírtott magyar zsidó közötti összefüggésektől eltekintenek, Finkelstein tanácsára. Netanjahuék a két nép megbonthatatlan barátságára, no meg a pár tízmilliárdos Maccabi játékokra, s egyéb zsírosabb beruházásokra vetik tekintetüket. A Fidesz díszzsidói (Deutsch, Vajna) ott vannak a szeren. Ez ölég is Netanjhuéknak: ha van állami lóvé némely zsidó és zsidó szervezet zsebében, akkor kvázi, nincs antiazemitizmus. Orbán benzines húgypörsentései (Horthy a nagy) az antiszemititmus parazsára, nos ez bagatell.
 10. 1
  Világos
  2017. július 09., 09:38
  Amit Orbán Felsorolt csak egyet dokumentálva olvasson fel az MTV 1-en.
  Ha nem figyel oda még túlszárnyalja Mészáros Lőrincet.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Honvédkórház – 2018
Emberi alatti állapotok
Devizahitelesek
Válság után, válság előtt
Interjúk
Zsiday Viktor, Bárdos Deák Ági
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

Kis-magyarország

még több Kis-Magyarország...

Politika

még több Politika...

Narancs

Blog

még több cikk