A Magyar Idők szerint Handó Tünde is elvetemült balliberális

  • narancs.hu
  • 2017. január 30.

Belpol

Hiszen a főellenségnek dolgozott.

Leleplezi a Magyar Idők az Eötvös Károly Intézetet, a Soros Birodalom zászlóshajóját! Most épp azzal, hogy már a 2010-es kormányváltás előtt támadta az akkor még nem létező NER-t – írja mai közleményében az Eötvös Károly Intézet.

„Már a 2010-es országgyűlési választások előtt egyértelmű balliberális pozíciót foglaltak el, és támadni kezdték a nemzeti-konzervatív oldalt: Mi fenyegeti a köztársaságot? címmel indítottak vitasorozatot” – idézi a közlemény a pártlap cikkét. „E vádat olvasva – folytatódik a közlemény –

szinte kötelező felidéznünk néhány nevet

az intézet által 2009-ben kiadott Mi fenyegeti a köztársaságot? szerzői közül, akik a Magyar Idők szerint elvetemült balliberálisok, szerintünk viszont kiváló, általunk nagyrabecsült szerzők”.

Az idézett nevek: Bitskey Botond, Handó Tünde, Horkay Hörcher Ferenc, Mráz Ágoston Sámuel, Schiffer András, Tölgyessy Péter, Sonnevend Pál.

Handó Tünde

Handó Tünde

Fotó: MTI-Máthé Zoltán

„Félreértés még véletlenül se essék! Az Eötvös Károly Intézet ma is megtiszteltetésnek tartja, hogy e kiváló szerzők elfogadták felkérésünket és együttműködtek annak feltárásában, hogy 2009-ben fenyegette-e valami a köztársaságot, és ha igen, miben állt a fenyegetés” – áll a közleményben, mely szerint

két eset lehetséges:

a Magyar Idők azt sem tudja, mit beszél, vagy pedig a Soros Birodalom mélyen beépült a konzervatív jobboldali értelmiségbe, illetve a NER hatalmi struktúráiba.

Figyelmébe ajánljuk