Bayer Zsolt üzenete a tüntetőknek: „Majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 11., 15:17
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A békemenetek egyik szervezője azt is ígéri, hogy utcára fognak vonulni.

Bayer Zsolt a blogjában kimondta az elhallgatott igazságot, miszerint Donald Trump külügyminisztériumát egyelőre még Soros György irányítja. De „remélhetőleg ez záros határidőn belül megváltozik” – írja a kormánypárti véleményvezér. Majd így folytatja:

„Miképpen azt is leszögezhetjük, hogy szintén záros határidőn belül utcára fogunk mi is vonulni, mindannak védelmében, ami nekünk fontos és szent. És dühösek leszünk. Úgyhogy egy darabig még őrjönghettek az utcákon, megpróbálhatjátok feldúlni a Parlamentet, a minisztériumokat, a Fidesz-székházat, a köztársasági elnöki hivatalt, nekimehettek a rendőröknek, megtámadhatjátok az újságírókat – még egy darabig.

Aztán majd nem.

Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?”

Az írás itt véget ér, úgyhogy egyelőre nem tudhatjuk, milyen üldöztetést tartana célravezetőnek Orbán Viktor kedvenc publicistája, illetve hogyan érné el, hogy az emberek ne tudjanak az utcára vonulni.

Bayer és Orbán a Fidesz születésnapján

Bayer és Orbán a Fidesz születésnapján

Fotó: Facebook

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. ápr. 11., 15:17
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  HalápyMiksa
  2017. április 11., kedd 17:04
  Díjat neki!
 2. 4
  rworse
  2017. április 11., kedd 16:35
  Osztán meg Zsóttika, mikor voltál te valaha is üldözött, hogy üldözöttségi tapasztalatokra apellálsz?
 3. 3
  rworse
  2017. április 11., kedd 16:33
  Zsóttika, Zsóttika, istennek barma, te.
  Oszt ha már feldúltságodban középületek feldúlásáról hadoválsz, a TV-székház forradalmi feldúlása megvót, Zsóttika? Meg a békés demonstráció elkötött (és az útburkolatot feldúló) tankkal meg féltéglákkal meg üvegekkel...? Zsóttika! A rendszerváltás óta egyelőre mi nem dúltunk, Zsóttika, csak ti! - na jó volt egy kis netadós Fideszszékház-udvar mutatóba.
 4. 2
  dotti
  2017. április 11., kedd 16:12
  Az övéi közül senkit nem zavar az efajta beszéd? Egy ennyire hazafias ember hogy hazaárulózhatja le zsigerből a honfitársait, csak mert más véleményen vannak? Szabad-e akkor nekem ennek az embernek bármiféle nyomorúságos kinszenvedést kívánom lelkiismeretfurdalas nélkül?
 5. 1
  Kovacs
  2017. április 11., kedd 15:58
  "Aztán majd megtapasztaljátok, milyen érzés üldözöttnek és fenyegetettnek lenni. Mondom: már mi is nagyon dühösek vagyunk. Világos?"
  Nagyon be vagyunk szarva. Különösen én. (Egyébként nemcsak koponyákat foltozok, hanem trepanálást is vállalok, esetenként. Csakhogy világos legyen itt a helyzet minden oldalról)

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Győri Péter-portré
Közös jelölt Józsefvárosban
Interjúk
Mohácsi János, Robert Menasse, Bartók Imre
Melléklet a Balatonról
Olaszrizling, kisvasút
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kis-Magyarország

Kultúra