Ész nélkül sorosozott a 888, most alaposan visszanyalt a fagyi

  • Magyar Krisztián
  • 2017. május 21.

Belpol

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a szombati tüntetés sem múlt el sorosozás nélkül, a Fidelitas több molinót is kihelyezett Felcsúton, amelyen a „Soros-fiúkat” üdvözölték. Természetesen a demonstrációt szervezőkre és a korrupció ellen megmozdulókra gondoltak, de ha ez ott nem lett volna mindenki számára világos, a pártközpontból irányított 888.hu és az Origo „cikkei” ráerősítettek erre. A portálokon mi más ment volna, mint az ész nélküli sorosozás, egymást idézgetve – egyebek közt – azt sikerült összehozni, hogy a felcsúti tüntetés valójában „a Soros-hálózat újabb akciója, amely hosszú távú célja Magyarország bevándorlási politikájának megváltoztatása”, és a szervezők „mind a Soros-hálózathoz köthetőek, az a Soros György támogatja őket, aki évente egymillió migránst akar betelepíteni Európába”.

Vágó Gábor, a szombati demonstráció főszervezője nyilvános levélben kéri888.hu szerkesztőségét, hogy a „beszámolójukat” javítsák úgy, hogy az „ne az Önök belső démonjait, hanem a valóságot tükrözze”. Az aktivista megjegyzi: csak a Magyar Korrupcióellenes Szövetség Egyesület szervezett buszt Felcsútra, az pedig egy fillért sem kapott Soros Györgytől, a költségeket közösségi adományokból finanszírozták.

false

Azt is megindokolja Vágó, hogy miért lett a helyreigazítási kérésből nyílt levél: először csak a Facebookon akart üzenni G. Fodor Gábornak, de azzal szembesült, hogy a 888.hu főszerkesztője törölte őt az ismerősei közül. „Mivel a tanítványod voltam, és volt pár alkalom az egyetem után is, amikor emberi hangon tudtunk egymással beszélni, azt gondoltam naivan, hogy lehet ma Magyarországon kulturáltan elintézni ilyen dolgokat. Úgy látom, tévedtem” – írja.

Figyelmébe ajánljuk