Hivatalos: az ország 200 pontján fogja gyalázni Sorost a Fidesz (és Németh Szilárd)

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 12., 15:28
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Újra jönnek a legendás lakossági fórumok.

Közleményt adott ki a Fidesz, amelyben bejelentik, amire mindenki várt, vagyis hogy

november 19-ig az egész ország területén rendeznek lakossági fórumokat,

amelyeken természetesen a nemzeti konzultációról és a „Soros-tervről” fogják hirdetni az igét. „Célunk, hogy minél több emberrel tudjunk személyesen találkozni és eszmét cserélni erről a témáról. Az országjárás során közel 200 fórumot tervezünk, melyeken a párt vezető politikusai, országgyűlési képviselői és a kormány tagjai tartanak előadást” – írja a közleményben Hidvéghi Balázs, annak a pártnak a kommunikációs igazgatója, melynek elnöke, Orbán Viktor pénteken arról beszélt, hogy még nincs kampány.

Németh Szilárd a nép körében

Németh Szilárd a nép körében egy korábbi lakossági fórumon

Fotó: Sióréti Gábor

Az eddigi évek tapasztalatai (beszámolóink itt, itt és itt olvashatók) alapján az ilyen fórumokon hangzanak el a legnagyobb NER-bölcsességek. Egy idei tavaszi rendezvényen például Németh Szilárd – aki e fórumok legnagyobb showmanje – arról beszélt, hogy

„aki teleszüli a világot, azé a világ”,

illetve hogy

„a Ceaușescu-nyomás nagyobb tartást adott a magyaroknak, mint Kádár langyossága, mert a romániai magyarok összetartóbbak lettek”.

Leadképünkön (MTI/Illyés Tibor) Németh Szilárd éppen egyensúlyozik a Szent László Kórház udvarán.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. okt. 12., 15:28
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  galambocskám
  2017. október 12., csütörtök 16:44
  A Népszabadság 2003-ban Soros-doktrínáról írt?

  "„Sevardnadzét az istenadta nép buktatta meg (…). De honnan tudta a nép, hogyan kell megbuktatni az örök túlélőt (…)? Hát onnan, hogy Soros György megszervezte a szerbiai tapasztalatcserét. Nem véletlen, hogy Tbilisziben is feltűnt a Belgrádból ismert Gotov je! (Neki már vége!) felirat. Tavasszal grúzok utaztak az Otporhoz, nyáron már a szerbek a Kaukázusba, hogy három nap alatt ezer diákot készítsenek fel az elnökbuktatás tudományából” – olvashatjuk az összeállításban, majd kiderül, hogyan segítette a mozgósítást a „Soros által támogatott ­Rusztavi 2 tévéadó”.

  "„A félmillió dollárral ugyancsak Soros által megfinanszírozott Kvara! (Elég!) nevű ifjúsági szervezet oroszlánrészt vállalt a tüntetések megszervezéséből” – folytatódik a felsorolás, amely az alábbi megállapítással zárul: „Csak hab a tortán, hogy Mikhail ­Szaakasvili ­leendő elnök Soros személyes pártfogoltja.”

  A 2003-as Népszabadság cikket a Magyar Idők mai száma idézi fel.

  A Magyar Időkből egyetlen szót, egyetlen bötűt nem hoztam át ide.

  Ez mind a népszabi saját szövege.
 2. 2
  Cyrano
  2017. október 12., csütörtök 16:58
  Madárinfluenzás galamb: a nol. megszűnt,az archívuma nem hozzáférhető, keresni csak szerzőre, címre lehet,kulcsszóra nem hoz ki találatot, a MI-nek mégis sikerült.
  Magának ez sem mond semmit?
  Nekem nagyon sokat.
 3. 3
  galambocskám
  2017. október 12., csütörtök 17:07
  http://nol.hu/archivum/archiv-137526-117552


  Ez nem hozzáférhető, nyuszó-muszó?
 4. 4
  tiszapolgári
  2017. október 12., csütörtök 17:53
  Plakátok, tévé- és rádióhirdetések, névre szóló konzultációs levelek, és most lakossági fórumok is – ha nekem ennyi felesleges pénzem lenne, vennék egy repülőjegyet, kimennék Amerikába, ott jól beolvasnék Soros Györgynek, amiért fizette a tanulmányaimat, és azzal el lenne intézve, mehetnék meccset nézni.
 5. 5
  harcolj
  2017. október 12., csütörtök 17:53
  galambocskáj tök véletlenül csinált egy 14 éves Népszabiból fészket, és pont most találta meg. Na ja ...
 6. 6
  harcolj
  2017. október 12., csütörtök 18:02
  Ja és persze Soros , aki földrészek sorsát dönti el befolyásával, annak pont Pocak kormányába és galambocskáj szaros népszabadságos fészkébe törik bele a bicskája. Németh Zsiráld pedig kibirkózza innen a magyaremberek ellenségeit, majd jön Dájcs Tompi és digitálisan szétzúzza a szilikonvölgy hekkereit. Tudja galambocskáj, ritka nagy brmok maguk, de épp ezt szeretjük.
 7. 7
  Cyrano
  2017. október 12., csütörtök 19:05
  Örüljön, tényleg elérhető az archívum, de próbáljon meg rákeresni a "Soros-doktríná"-ra. Közli, hogy nincs találat (Ezt az oldal keresőjén is végigcsináltam, akkor is azt írta, hogy nincs találat.)
  Szóval a kérdés még mindig áll: hogyan is találta meg a MI?
 8. 8
  Kovacs
  2017. október 12., csütörtök 19:31
  7: Na jó, elolvastam én is a linket. Ezt csak Horváth Gábor írhatta. Tehát Horváth Gábor nevével együtt már "fellelhető." Viszont Horváth Gábor egy konzervatív manusz... De még ő is ezt írja. Ott.
  "A Nyitott Társadalom Intézet a hatalomnak mindenütt gondot okoz, ahol baj van a demokráciával. A nyugati féltekén is."
  (Grrr idézeteiben az a sumák dolog, hogy van valamilyen alapja, szelektív módon viszont ferdít és "posztmodernizál". Cyrano, csodálkozom, hogy te még mindig bedőlsz neki.)
 9. 9
  galambocskám
  2017. október 12., csütörtök 19:51
  Cyrano, miért az a legfontosabb hogyan találta meg a MI? Egyébként fogalmam sincs.
  De ez egy igazi népszabi cikk amely természetszerűleg inkább pozitívan viszonyul soroshoz, mondván, nem demokratikus kormányokat igyekszik megdönteni passzióból.

  De azért még így is elég fura.

  Nem azt támasztja alá hogy a soros visszavonult a világ zajától és szerzetesi magányában gobelint hímez és gregorián korálokat ad elő miközben a vállára szállnak az ég madárkái.

  Márpedig ezt a soros képet nyomatja a mi ellenzékünk. Maximum ír egy cikket a soros itt meg ott, sóhajtozik, de ennyi az egész. Bele nem szólna semmibe a világért sem. Megjegyzem, ezt a baromságot adta elő a TGM a Mandin nemrégen.

 10. 10
  rworse
  2017. október 12., csütörtök 19:58
  Úristen!!! Soros segítette a georgiai nép bizonyos képviselőit, hogy nagyobb esélyük legyen a vérnösző diktátor megbuktatására, egy igazságosabb, demokratikusabb társadalom létrehozására!!! Úristen!!! Soros támogatást adott olyan georgiai szervezeteknek, amelyek demokratikus, humánus céljaival egyetértett, ellentétben a vérnösző diktátori célokkal!!! Úristen!!! A Soros a jövedelme egy részét az igazságosabb, nyitottabb, demokratikusabb, rugalmasabb társadalmat létrehozni akarók támogatására fordítja!!! Úúúúúúristeeáeáeáen!!! Úúúúúúristeeáeáeáen!!! Úúúúúúristeeáeáeáen!!! Úúúúúúristeeáeáeáen!!! Úúúúúúristeeáeáeáen!!! Grrr!!! Grrrrrrr!!! Grrrrrrrgrrrrrrgrrrrrrgrrrrrr!!!

  Hadd jegyezzem meg, hogy a grrreselyűgrrrapagáj az utóbbi időben az aktivista gonoszság, ostobaság, erkölcstelenség olyan "szintjére" ért le, hogy amint a Finkelstein minapi halála miatt se tudtam sajnálkozni egy picit se, a grrreselyűgrrrapagáj halálakor se tudnék. A világnak csak jobb az ilyenek nélkül - sajnos mindig bőséges az utánpótlás, nem tudnak kihalni, pedig akkor jönne a Kánaán.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Sinkó Eszter és Kincses Gyula
Mi várható az egészségügyben?
Harc a független bíráskodásért
Interjú a lengyel ombudsmannal
Horváth Viktor író
Tankom – könyv 68-ról
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kis-Magyarország

Kultúra