Horvát újságíró mentette ki lerobbant csónakjából Orbán Viktort

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 8.

Belpol

Az egyik étteremben, ahol nem ismerték fel a kormányfőt, az Adria gyümölcseit szolgálták fel neki. 

Váratlan fordulatot hozott Orbán Viktor horvátországi nyaralása; a Slobodna Dalmacija szerint nem messze Vistől lerobbant a csónakja, a lap egykori munkatársa, Boris Vrkić mentette ki őt és feleségét – írja a hvg.hu.

Vrkić azt nyilatkozta, a csónakban Orbánon és feleségén kívül egy testőr is ült. Egy éttermet is ajánlott a miniszterelnöknek, ahol fogalmuk sem volt róla, kiknek szolgálták fel az Adria gyümölcseit: csupán utólag értesültek arról, hogy a magyar miniszterelnök volt a vendégük, a Jutarnji cikke alapján pedig igencsak meglepődtek rajta.

Nem ez a csónakos az első meglepő fejlemény Orbán nyaralásáról. Vasárnap egy tőle szokatlan ruházatban kapták lencsevégre. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk