A Jobbik támogatja Hadházy Ákos büntetését

  • narancs.hu
  • 2022. június 28.

Belpol

Érje csak retorzió azokat, akik nem teszik le a parlamenti esküt. 

A Jobbik egyetért a Fidesz javaslatával, amely szerint „ha valaki szándékosan, politikai céllal bojkottálja a parlamenti eskütételt, annak legyen retorziója” – mondta Brenner Koloman országgyűlési képviselő a parlamentben a 444.hu tudósítása szerint. 

Brenner lex Hadházynak nevezte a javaslatot, hiszen ennek lényege, hogy a megválasztott képviselők nem kérhetnek tájékoztatást az állami szervek vezetőitől, és minősített adatokhoz sem férhetnek hozzá, ami jelenleg csak Hadházy Ákost érinti, hiszen ő nem vett részt a parlament alakuló ülésén. „Nem kívánta legitimálni a tisztességtelen választás eredményét”. 

Hadházy azóta már letenné az esküjét, viszont Kövér László házelnök ezt két hónapja nem hagyja neki. Brenner szerint van baj az ötlettel, ugyanis nem tisztázza, meddig kell esküt tennie annak, aki ciklus közben kell be a parlamentbe. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk