„Ki kéne irtani az egész családodat” – fenyegető üzenetet kapott Kálmán Olga

  • narancs.hu
  • 2021. május 4.

Belpol

A győri gyűlölködő a DK-s politikus lefejezéséről és az ellenzékiek felgyújtásáról is ábrándozott.

„Le kéne vágni a fejedet, ki kéne írtani(sic!) az egész családodat a le és felmenőiddel együtt, te szemét nemzetellenes gyűlölködő rohadék.” Ez még egy szalonképesebb sor abból a fenyegető üzenetből, amit Kálmán Olga kapott a Facebookon.

A DK elnökségi tagja kedden reggel maga tette ki közösségi felületére az oldalas hosszúságú, válogatott káromkodásokat és rossz kívánságokat felvonultató levelet. A győri szerzőt, „Józsefnét” az borította ki ennyire, ahogy Kálmán a „drága miniszterelnökről” beszélt – a kommentelő ugyanakkor nem csak a DK-s politikust, de vele együtt a teljes „Hitler-ivadék” ellenzéket is felgyújtaná, amiért Orbán Viktort és kormány járványügyi protokollját merik kritizálni.

Kálmán Olga posztjában arról ír, hogy mérhetetlenül sajnálja a gyűlölködő levél szerzőjét, arra viszont nem tér ki, hogy tesz-e rendőrségi feljelentést vagy értesíti a Facebook üzemeltetőit az őt és családját érő fenyegetés miatt. A Magyar Narancs a DK sajtóosztályához fordult a kérdéssel. Mint megtudtuk, a politikus valóban a rendőrséghez fordul az ügyben.

Figyelmébe ajánljuk