Kiderült, mi lehet a Vodafone új neve

  • narancs.hu
  • 2023. január 16.

Belpol

Egy domainbejegyzés árulkodó.

One néven folytathatja működését a Vodafone Magyarország az állami felvásárlás után – írja444.  Mint ismert, a 4iG-hez tartozó Antenna Hungária és Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. január végéig felvásárolja a szolgáltatót

A lap értesülését alátámasztja a hazai domainregisztrációs adatbázis, amely szerint a one.hu domainnek már a 4iG a birtokosa. A domainregisztrációt legutóbb tavaly november 18-án módosították.

A 444.hu emlékeztet: a 4iG tulajdonában már két olyan mobilszolgáltató is van, amely One néven működik. Az egyik a 2022-ben megszerzett albán One Telecommunications, amely a második legnagyobb albán mobilszolgáltató. A másik pedig a 2021. decemberében felvásárolt montenegrói Telenor Podgorica, amit tavaly tavasszal neveztek át One-ra.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk