Mészáros Lőrinc nem hajlandó egy lelátón ülni Simicska Lajossal

  • narancs.hu
  • 2017. június 22.

Belpol

Gigászok csatája, tragikomédia, sokadik rész.

A Közgép páholybérlete a Veszprém Arénába június végén jár le, de a Veszprém Handball Team Zrt. nem válaszolt Simicska cégének meghosszabítási igényére, írja a 24.hu. A portál információi szerint Simicskát egyelőre nem tiltották ki a csarnokból, de úgy fest, kellemetlenné vált a korábbi támogató jelenléte. Simicskát egyébként még tavasszal lefényképezték a páholyban, tehát akkor még járhatott kézimeccsre, emlékeztet a 24.hu.

Mészáros Lőrinc – az új, még nagyobb és a hatalomnak még jobban fekvő – támogató viszont addig nem megy el a csapat meccseire, amíg Simicska ott van a nézőtéren.

A Mészáros és Mészáros Kft. 2016 óta szponzorálja a kézilabdaklubot. A napokban pedig Mészáros üzlettársa és barátja, Szíjj László által tulajdonolt Duna Aszfalt Kft. szerzett többségi részesedést a klub mögött álló Veszprém Handball Team Zrt.-ben.

Vagyis leegyszerűsítve a képletet, Mészáros, a nagy hal jön, Simicska, a közepes hal, megy.

Mészáros sajtóinformációk szerint egyébként azért kebelezte be a zrt.-t, mert a csapat több százmilliós veszteséget termelt és csődközelbe került, a felcsúti milliárdosnak pedig esetleg más területen nyújtanak majd kompenzációt.

Figyelmébe ajánljuk