Mostantól útmutató táblák jelzik a XII. kerületben, merre van a Mészáros-Várkonyi villa

  • narancs.hu
  • 2021. május 15.

Belpol

A Momentum az épület kerítését is kitáblázta.

„Új Mészáros Terv: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea villája. A magyar adófizetők által nyújtott támogatás összege 600 000 000 forint. Mennyit adunk neki még?” – ilyen és ehhez hasonló feliratú táblákat tett ki ma Fekete-Győr András és a kerület momentumos országgyűlési képviselőjelöltje, Hajnal Miklós Mészáros Lőrinc és párja Várkonyi Andrea készülő-szépülő hatalmas hegyvidéki otthonának kerítésére.

A kerületben több helyen táblák jelzik, merre kell menni a villához, ugyanis a Momentum úgy véli, ha már az adófizetők állják a mesés otthont, akkor tudniuk is kell róla, hogy pontosan mire ment el a pénzük.

“2022-ben azért kell kormányt váltanunk, hogy Mészáros Lőrinc csápjait egyesével szedjük le Magyarországról. 2022-ben az lesz az egyik fő feladatunk, hogy visszaszerezzük az ellopott vagyont, és azt nyugati színvonalú kórházakra, iskolákra és munkahelyekre fordítsuk" - mondta a Fekete-Győr.

Kitábláztuk a hegyvidéki Mészáros-villát

KITÁBLÁZTUK A HEGYVIDÉKI MÉSZÁROS-VILLÁT! 💒 Orbán Viktor két lábon járó pénztárgépe és új kedvese egy hegyvidéki villába költöznek, amit több százmillió forintért építenek. ⚠️ Hajnal Miklós, a Momentum hegyvidéki országgyűlési képviselőjelöltje és Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje kitáblázták a villát, hogy mindenki tudja, ki lakik majd ott és ki finanszírozza az építkezést valójában. 🟣 2022 után visszaszerezzük az ellopott vagyont!

Posted by Momentum Mozgalom on Friday, May 14, 2021

 

Figyelmébe ajánljuk