„Nem kizárt, hogy visszatérek” – Tombor András a Mahir-balhé árnyékában

szerző
- ngm -
publikálva
2016. jan. 13., 13:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A holnap megjelenő Narancsban alaposan feldolgozzuk a főváros vs. Mahir meccset. Most arról írunk, ki lehet az egyik esélyes, aki beteheti a lábát az eddigi Simicska-terepre.

Hetek óta megy a találgatás arról, ki lehet az utódja a Mahirnak, ha a Simicska Lajoshoz kötődő céget végül tényleg sikerül (ez jelen pillanatban ugyanakkor egyáltalán nem biztos) kipenderíteni Budapestről – merthogy a szándék egyértelmű.

Szóba jöhet az ESMA – a miértről lásd a csütörtöki Narancsot –, de a másik esélyesnek azt a Tombor Andrást mondják, akinek a neve feltűnt az UD-ügyben, és Orbán Viktor tanácsadója is volt. A feltételezést táplálja, hogy korábban már benne volt a közterületi hirdetési ágazatban, lévén a 2000-es évek közepén az akkor még Csányi Sándor-érdekeltség Multireklám Kft. ügyvezetője volt. Emellett ő volt az, aki nyilvánosan többször is kikelt a 2006-os szerződéskötések ellen, és egyenesen jogsértőnek nevezte őket.

Tombort meg is kérdeztük a pletykáról, és érdekes mód az érintett nem is cáfolt semmit. Egész konkrétan ezt írta válaszként (amit most közlünk, mert a lapzártánkat sajnos már lekéste az üzenet): „Nem kizárt, hogy visszatérek a köztéri reklámpiacra, hiszen mint befektetőnek jó emlékeim vannak a szektorról még a Multireklám idejéből. Azonban az elmúlt években erre azért nem volt módom, mert nagyon megmerevedtek a struktúrák. Most azonban lazulni látszanak a piaci viszonyok, és a verseny irányába mozdulhat el az ágazat, így a jövőben több lehet a mozgástér. De csak akkor lépek, ha látok esélyt a piac tisztulására és a minőségi fejlődésre.”

És akkor értse ezt mindenki úgy, ahogy akarja!

A Mahir-ügyről részletesebben a csütörtöki Magyar Narancsban olvashat.

szerző
- ngm -
publikálva
2016. jan. 13., 13:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Kódolt feszültségek
Béremelés és adócsökkentés
Konzervatív agytröszt közpénzből
Orbán öreg barátai
Könyvmelléklet
Bertók László, Varró Dániel, Sikerlista
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kis-Magyarország

Kultúra