Nem lehet büntetlenül hazudni: Gulyás Márton beperli a Ripostot és az Origót

  • narancs.hu
  • 2017. május 4.

Belpol

Fizetni fognak, mint a katonatiszt.

Nemrég tette közzé legújabb videóját Gulyás Márton, aki bejelentette: beperli a Ripostot és az Origót. A kormánypropaganda április közepén a rá jellemző tónusban ment neki az aktivistának, a cikkek lényege az volt, hogy „Gulyás Márton buzeráns-e?”

Beperlem a Ripostot és az Origót

Vegyél TV-t, legyél Andy! Támogasd a videóink elkészítését és a közösségszervező munkánkat havi 5 dollárral – részletek az alábbi oldalon: https://www.patreon.com/slejmshow 10 millió forintra perlem a Ripostot, és 5 millió forintra az origót, így ők fogják finanszírozni a választási mozgalmunkat! De a te segítségedre is szükségünk van!

A vlogger most a

Ripostot 10,

az Origót pedig 5 millió forintra

perli. Ezt a pénzt nem önmagára fogja költeni – mondja el a videóban Gulyás –, hanem a választási mozgalmát, a Közös Országot szeretné belőle finanszírozni. Utóbbiról interjúnkban is beszélt:

„Meg lehet csinálni” – Gulyás Márton aktivista, vlogger a tüntetésekről és az új mozgalmáról

A torz választási törvény az Orbán-rendszer alapproblémája, ennek megváltoztatása lenne a parlamentáris demokrácia visszaállításának első lépése – véli az új mozgalmat hirdető Gulyás Márton, akit a tüntetéshullám lehetséges kifutásairól is kérdeztünk.

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.