Nem várnak tovább: párttá alakul a Momentum

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. febr. 08., 10:56
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

„Véget vetünk ennek a jobb- és baloldali csatározásnak” – mondta Orosz Anna elnökségi tag.

A szerveződésnek határozott szándéka, hogy az olimpiai aláírásgyűjtés után elindítsák a jogi folyamatát a párttá alakulásnak – ezt a Momentum Mozgalom vezetőségi tagja jelentette be az ATV Start című műsorában.

„A mi saját utunk egy olyan párt, egy olyan mozgalom, amelyben véget vetünk ennek a jobb- és baloldali csatorozásnak, amelyben folyamatosan méricskéljük, hogy ki mennyire magyar, vagy éppen ki mennyire hazaáruló, ahol ügyekért össze tudunk fogni, úgy, mint ebben az olimpiai akcióban” – mondta Orosz Anna.

A Momentum politikai lehetőségeiről többek között a Republikon Intézet elmélkedett itt a narancs.hu-n.

(ATV)

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. febr. 08., 10:56
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 25
  thalassa
  2017. február 10., péntek 16:56
  Orosz Anna nem az a fiatal leányzat, aki néhány évvel ezelőtt a DK üdvöskéje volt? Ha tévedek, elnézést az érintettől. )lehet itt 3 t kell?)
 2. 24
  szegedi789
  2017. február 09., csütörtök 20:57
  szanyi k.
  Hát akkor ez van, ezzel kell együttélnie ... Nyilván a standoknál is az a sok kurafi arra vár, hogy arra járjon, és rájuk vesse poitikailag éleslátó kegyelmes tekintetét, akkor a mondott kurafiak azonnyomba kereket oldanak á la usain bolt ...
 3. 23
  Katalin Szanyi
  2017. február 09., csütörtök 19:26
  Ezek megalakulnak törpe párttá,összeszedik a megfelelő szavazatot,a választásokig,aztán lelépnek a pénzzel együtt amit kapnak.Mint ahogy 4 éve a többi is.Így lehet pofázásért pénzhez jutni!Nincs bizodalmam bennük.
 4. 22
  Kovacs
  2017. február 08., szerda 17:22
  Okay yoyo, én pedig azt mondtam, hogy a netadós tüntetést is sikerült bedarálnia a fidesznek egy útadóba. Mert a Fidesz nem nagyon hagyja magát befolyásolni bármitől is. A jelenlegi történések szerint. És annak ismeretében.
 5. 21
  yoyo
  2017. február 08., szerda 17:02
  Kovacs, 17-es

  Nem írtam, hogy a netadó elleni mozgalom sikeres volt, csak annyit "2010 óta igazából a netadó elleni tüntetéseknek volt akkora nyomatéka, amire rá lehetett volna építeni egy hatékony fideszellenes mozgalmat, azt ott sikerült elodázni"

  Vagyis 7 év óta alig fordult elő olyan helyzet, amikor nem a fidesz forgatókönyve szerinti események történtek, ezek egyike volt, de nem sikerült erre ráépítkezni.

  Talán a mostani népszavazást jobban ki fogják tudni használni.

 6. 20
  Valakicske
  2017. február 08., szerda 16:51
  A Nolimpa (ügy, ugyebár, ÜGY!), szimpatikus, a szervezők megnyilatkozásai egyre kevésbé ... kicsit kisebb arccal kéne, hátha támad mellé kisebb-nagyobb szimpátia.
  Egyébként meg: olvastam már olyat, hogy "újabb Habony-kreálmány", "megosztani jók lesznek", "honnan van ezeknek ennyi pénzük??", stb.
  2017-ben az ember már eléggé nehezen hisz el bizonyos dolgokat - 27 év Orbán után főleg -, ha pedig BÁRKI azt szeretné, hogy a bizalmamba fogadjam, akkor ne azzal kezdje, hogy agyalágyult vén f@szkalap vagyok, gondolkodásra képtelen hülye - hanem udvaroljon kicsit, hogy kellemes nexusba kerülhessünk. Merthogy én vagyok az, akinek a szavazatára ácsingóztok, hello!
  Aztán akkor elő lehet jönni a farbával: MIT AKARNAK, de legfőképpen: HOGYAN????
  (Az nem elég, hogy köpünk mindenkire, és mi majd mostan megmutatjuk! Ilyennel van tele a padlás ....)
 7. 19
  Kovacs
  2017. február 08., szerda 16:43
  18:

  Mulatva múlatva. Mer egyszer ennek (a NER-nek) ki,- és el kell múlnia. "Mulatva" múlnia. Kell. Egyszer.
 8. 18
  Hóvarjú
  2017. február 08., szerda 16:07
  A NERetlen kétévesek egyszerre akarják legyőzni az egész magyar pártrendszert: Orbán stadionjait, hűbéreseit, mániáit, illetve az egyre tökösebb ellenzék főnixmadár-szerű megújulását tekintve ez akár szórakoztató hónapokat is előrevetíthetne gyomorbajos kis hazánkban, bár attól tartok valamiféle derűt továbbra is csak a kétfarkúaktól remélhetünk.
 9. 17
  Kovacs
  2017. február 08., szerda 15:50
  Yoyo 15:

  A netadó bevezetése helyett rögtön készen állt az útadó. Ezt nevezed te sikernek?
  Egyébkent meg annyit a netadóról, hogy technikailag megoldhatatlan lett volna a ki mennyit fogyaszt a neten című bravúr. Rezsicsökkentő hányadossal. A módosabb réteg profitált. A szegényebb rész szívott megint, mert közlekedni valahogy kell.
 10. 16
  Kovacs
  2017. február 08., szerda 15:39
  rworse 14

  Az voltál.

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Győri Péter-portré
Közös jelölt Józsefvárosban
Interjúk
Mohácsi János, Robert Menasse, Bartók Imre
Melléklet a Balatonról
Olaszrizling, kisvasút
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Narancs vélemény

Kis-Magyarország

Kultúra