Olyat mutatott Hadházy a HírTV-ben, amit egyébként nemigen látnak a kormánypárti tévénézők

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 21.

Belpol

Felvillantotta az orbáni szuperbirtokról készült képeket.

Hadházy Ákos a HírTV hétfő esti Csörte című műsorában kapott lehetőséget a szereplésre, és ha már ott volt, megragadta az alkalmat, hogy olyasmikről is beszéljen, amiről általában mélyan hallgat a kormányközeli média.

„Ha már ilyen lehetőségem van, hogy eljöhettem a HírTV-be, (..) hadd mutassak egy olyan képet, ami a kormánytól független sajtóban elég sokat jelen volt, de a Hír Televízióban sajnos valahogy nem ütötte át az ingerküszöböt" - mondta Hadházy, majd  megmutatta a hatvanpusztai birtokról készített légi felvételt. (A beszélgetés ezen részlete a videó 5. percétől látható.)

"Azt gondoltam, ha most először behívtak ebbe a tévébe, élő műsorba, akkor hadd lássák a megtévesztett szavazók legalább egyszer a hatvanpusztai grandiózus építkezést. Ezért kinyomtattam és bevittem... És beszeltem arról is, hogy miből finanszírozza az építkezést Orbán apuka, akiről a miniszterelnök tegnap azt mondta, hogy nem mer beleszólni az ügyeibe" - kommentálta az eseményt Facebook-oldalán Hadházy.

Az adás szereplői jól érzékelhetően zavarba jöttek, a vitapartner, a fideszes Budai Gyula egyszerűen nem tudott mit mondani, a műsorvezető M. Dobos Marianne elég átlátszóan, a műsoridő lejártára hivatkozva próbálta Hadházyba folytani a szót, aki ennek ellenére folytatta Orbán Viktor apjának birtokán folyó beruházásról szóló beszámolóját.

Budai végül csupán annyit tudott válaszolni, hogy Hadházy ugyanolyan képviselő mint ő, menjen be a parlamentbe, és beszéljen erről ott.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk