Orbán: „Magyarországon 2000 zsoldos, egy egész zsoldos hadsereg dolgozik Soros Györgynek”

  • narancs.hu
  • 2018. március 22.

Belpol

Egy hadsereg, ami egy bácsinak dolgozik. Vajon a hadászati metaforák mentek Orbán agyára vagy valami más?

„Azt már tudjuk, hiszen lelepleződtek, hogy Magyarországon 2000 zsoldos, egy egész zsoldos hadsereg dolgozik Soros Györgynek, s a magyar kormány ellenében” – mondta Orbán Viktor csütörtökön délután a Brüsszel. Harcra fel! címmel ellátott Facebook-videóban.

Kovács Zoltán kormányszóvivő szintén csütörtök délután szólította fel a Soros-szervezeteket, hozzák nyilvánosságra a kétezer ember nevét. Arra a kérdésre, hogy van-e elképzelésük a nevekről, Kovács Zoltán azt mondta:

"szeretnénk látni, hogy maguk a szervezetek mit mondanak erről."

A nagy lelepleződés forrása egyébként egy Magyar Idők-cikk Bayer Zsolt tollából, ami szerint Tracie Ahern, a Soros Fund Management volt pénzügyi vezetője azt állította egy hangfelvételen, hogy az alapítványok politikai befolyásolást végeznek, és kétezer ember dolgozik Magyarországon, hogy érvényre juttassa Soros akaratát.

Úgy látszik, hiába tanácsolták a haza bölcsei, hogy ezzel az idióta sorosozással le kéne állni, mert a magyar társadalom ennél intelligensebb, inkább rátettek még egy lapáttal, és bevetették a Magyar Időket és Bayer Zsoltot.

Figyelmébe ajánljuk