Tarlós István belekötött Bús Balázsba

  • narancs.hu
  • 2017. november 22.

Belpol

Nem először.

Kettejük viszonya, úgy tűnik, akkor romlott meg, amikor Tarlós éppen azt a közterületi kamerát készült leszereltetni, állítólag törvénytelen elhelyezése miatt. Hab a tortán, hogy ez a kamera a ludas abban, hogy megbírságolták a főpolgármester feleségét.

A III. kerület a római–parti mobilgát ügyében sincs mindig egy platformon Tarlóssal.

Most az történt, hogy Tarlós István főpolgármester a fővárosi közgyűlés múlt hét pénteki ünnepi ülésén ismét nekiment Óbudának.

A budapest.hu így számolt be az eseményről:

Tarlós István külön köszönetet mondott a kerületi polgármestereknek, úgy fogalmazva, hogy "legtöbbjük erősíti a sorsközösséget, együttműködő". "Érdekes és egyelőre nehezen megmagyarázható kivétel ez alól a III. kerület, amely 2010 óta sok támogatást kapott a fővárostól, de valamilyen okból az óbudaiak erről évek óta nem értesülhetnek a helyi újságból" – fejtette ki a főpolgármester, hozzátéve, a kerületben lakók ezután majd a főváros honlapjáról értesülhetnek minderről.

 

 

 

 

 

Bús Balázs 2002 és 2006 között Tarlós alpolgármestere volt Óbudán, ezért is furcsa, hogy elmérgesedett a viszonyuk - írja az Index.

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.