Terheléses támadás érte a CÖF honlapját is

  • Narancs.hu/MTI
  • 2021. október 21.

Belpol

A Békemenet kezdeményezői szerint valakik megpróbálják ellehetetleníteni a szervezőmunkájukat.

Két napja terheléses támadás alatt áll a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF–COKA) és a 2022plusz nevű hírportál – közölte az alapítvány csütörtökön. 

Valóban: aki kíváncsi lett volna csütörtök délután háromnegyed négykor arra, milyen hírek olvashatók a 2022plusz portálon a napi, civil, vélemény, külhon, ámen rovatokban, csak egy hibaüzenetet láthatott.

„A támadások több ország felől irányulnak felénk, megpróbálva ellehetetleníteni szervező munkánkat és a 2021. október 23-ra tervezett több százezres demonstrációnkat. Szakembereink dolgoznak az elhárításon, 15 000 szellemi honvédőnk pedig önkéntes munkával az országban szervezi ünnepi megemlékezésünk sikeres lebonyolítását” – üzeni a CÖF-CÖKA vezetősége.

Ez lesz az az alapítvány által említett rendezvény:

Terheléses támadás érte már korábban a koronavírus-járvány elleni oltás regisztrációjára szolgáló oldalt, valamint az ellenzéki előválasztást lebonyolító rendszert, mind a két forduló idején. Amikor ez ügyben az ellenzéki pártok olyan értelmű nyilartkozatot tettek, hogy az akció mögött a kormány állhat, a Fidesz egy mondatban reagált a vádra: „saját bénázásukat ne kenjék másra”.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk