Tízmillió forintos támogatással segíti Zalatnay Saroltát az EMMI

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 14.

Belpol

Az énekesnő épp a napokban írta alá a Stop Gyurcsány-petíciót.

A Nemzeti Kulturális Alap emberi erőforrások minisztere számára fenntartott keretből 10 millió forintot hagyott jóvá Kásler Miklós – szúrta ki a napi.hu az NKA honlapján megjelent pályázati döntések között a tételt. 

A pályázat címe "az életmű koncertkörút megvalósítása" volt, helyszínként Tárnokot jelölték meg. A júliusi pályázati döntések között ennél nagyobb összegű támogatást csak kulturális szervezet vagy egyetem kapta:

 Zalatnay épp a napokban írta alá Érden a Fidesz Stop Gyurcsány, Stop Karácsony petícióját. Az énekesnő az eseményen mosolygós szelfit is készített Dömötör Csaba fideszes és Aradszky András KDNP-s országgyűlési képviselőkkel. Utóbbi a Facebook-oldalán a következő szöveggel posztolta a képet: „Köszönjük Zalatnay Sarolta támogatását a 'STOP, Gyurcsány! STOP, Karácsony!'-petíciónkhoz!”

A képviselő szóban is megköszönte Zalatnay kiállását „a biztonságos, normális jövő mellett”. Az énekesnő erre csak annyit válaszolt, hogy mindig szívesen demonstrál a jövő generációja érdekében, hiszen neki is van egy lánya, s nem mindegy, hogy mi vár az elkövetkezendő esztendőkben.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk