Toroczkai szerint nemzetárulók ülnek a Jobbikban

  • narancs.hu
  • 2018. június 22.

Belpol

Persze, hogy a köztévén reklámozta új mozgalmát.

Az ásotthalmi polgármestert szívesen látta az M1 közszolgálati csatorna, ahol Toroczkai beszámolhatott nagy terveiről, miszerint június 23-án „zászlót bont” a Mi Hazánk Mozgalom elnevezésű általa alapított radikális szervezet, amely a továbbiakban pártként kíván működni – ha meglesz hozzá a kellő akarat és támogatás, jelentette be Toroczkai.

A pártból kizárt politikus nagy reményeket fűz az új mozgalomhoz, amiről úgy gondolja, hogy akár egy éven belül vagy még ennél is hamarabb erősebbé válhat a Jobbiknál, ugyanis gyorsabban alakulnak az események, mint amire számítottak. A mozgalom terveivel kapcsolatban elárulta, hogy „társadalmat érintő problémákra” akarnak rávilágítani: a bankok ügyére, a devizahitelesek problémáira, Trianonra, az Európai Unióra, a be- és kivándorlásra.

Ezen kívül Toroczkainak az M1 műsorán még arra is volt ideje, hogy odaszúrjon egyet korábbi pártjának, mint mondta, olyan információk kerültek a birtokába, amelyek szerint – ahogy fogalmazott „nemzetünkkel szembeni árulás is felmerülhet a Jobbikot irányító személyek kapcsán".

Figyelmébe ajánljuk