Tüntetők lassították a forgalmat az Erzsébet hídon - fotók

  • narancs.hu
  • 2022. július 12.

Belpol

A katatörvény elleni tiltakozás a Margit hídról terjedt át az Erzsébet hídra. Fotók a demonstráció helyszínéről.

Nem állították le, csak lassítják a forgalmat a hídon a tüntetők, akik a rendőrökkel abban egyeztek meg, hogy a buszsávot mindkét irányba szabadon hagyják - írja a 444.hu. Mint arról több cikkben beszámoltunk, kedden délelőtt kezdődött tiltakozás a Parlament előtt a kata felszámolása ellen. A tüntetők a Kossuth tértől a Margit hídra vonultak, amit elfoglalva tartanak

Közben az Erzsébet hídon is tüntetők jelentek meg. Az idézett cikk szerint a buszsávon kívül egy forgalmi sávot is szabadon hagytak, lényegében csak a híd közepét foglalják el. Az autósok ezért itt nem is dühösek, inkább támogatásukról biztosítják a demonstrálókat. Időközben a tüntetők elfoglalták mind a négy sávot, egyedül a buszsáv szabad.

A tüntetők nagyjából 14 óra 30 perc körül elhagyták az Erzsébet hidat. A tervek szerint vagy visszamennek a Margit hídra, vagy átmennek a Kosstuh térre.

 
 
Fotó: Fazekas Zsuzsanna
 

 
 
Fotó: Fazekas Zsuzsanna
  

 
Fotó: Fazekas Zsuzsanna
 

 
Fotó: Fazekas Zsuzsanna

 
Fotó: Fazekas Zsuzsanna  

 
Fotó: Fazekas Zsuzsanna  

 
Fotó: Fazekas Zsuzsanna

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk