Wintermantel Zsolt lett a Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportjának vezetője

Belpol

A képviselőt a párt budapesti választmányának javaslatára a kormánypárti frakció egyhangúlag támogatta.

Megválasztották Wintermantel Zsoltot a Fidesz-KDNP fővárosi közgyűlési frakcióvezetőjévé. A budapesti Fidesz hétfőn a Facebook-oldalán azt írta: a képviselőt a párt budapesti választmányának javaslatára a kormánypárti frakció egyhangúlag támogatta.

 
Wintermantel Zsolt

„Az elmúlt két és fél évben elkötelezett munkát folytatott frakciónk a fővárosért” – fogalmaztak, hozzátéve: ez az áprilisi választásokon is meglátszott: az eddigi legjobb eredményt érték el a kormánypártok Budapesten. A négy évvel ezelőttihez képest - írták - csaknem 4 százalékkal több szavazatot kaptak, miközben az egyesített ellenzék 10 százalékkal kevesebbet.

A korábbi frakcióvezető, a budapesti Fidesz elnöke, Láng Zsolt az Országgyűlésben folytatja munkáját - olvasható a bejegyzésben. Május 9-én a budapesti Fidesz azt is közölte: a 2022. évi országgyűlési választásokon parlamenti mandátumot szerzett Láng Zsolt fővárosi közgyűlési helyére a Fidesz budapesti elnöksége Dódity Gabriellát jelölte.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk