Egy férfi életveszélyesen megsebesítette kezelőorvosát

  • narancs.hu
  • 2022. június 3.

Bűn

Sajtóhírek szerint a Honvédkórházban történt az eset, a beteg késsel szúrta meg az orvost. 

A budapesti rendőrök a helyszínen elfogták azt a férfit, aki csütörtök éjjel egy kórházban életveszélyesen megsebesítette kezelőorvosát – közölte a rendőrség. 

A rendelkezésre álló adatok szerint egy beteg késsel szúrta meg az őt ellátó ügyeletes orvost 2022. június 2-án 23 óra 20 perc körül Budapesten, egy VI. kerületi kórházban (a 24.hu úgy tudja, hogy a Honvédkórház Dózsa György úton található II. számú telephelyén támadt az orvosára egy beteg).

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányságának járőrei a helyszínen elfogták az 54 éves G. Imrét. A 39 éves orvos a szúrás következtében életveszélyesen megsérült. A bűncselekmény körülményeit a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés kísérlet gyanúja miatt elrendelt eljárás keretében vizsgálja; G. Imrét a rendőrök jelenleg kórházban őrzik.​​

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk