Kalasnyikovval lövöldözött egy részeg férfi Téten (videó)

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 19.

Bűn

Az udvarán keménykedő lakó a TEK kommandósainak is ellenállt, nem sok sikerrel.

Riasztást kaptak péntek este a győri rendőrök, hogy hogy lövéseket hallottak Téten: egy családi ház udvarán részeg férfi áll, és több lövést adott le egy fegyverből vagy fegyverutánzatból.

A helyszínre érkező járőrök erősítést kértek, így hívták a TEK-et: a Terrorelhárítási Központ kommandósai páncélozott terepjáróval érkeztek a helyszínre, és rövid birkózás után ártalmatlanították az 58 éves, „fegyveres biztonsági őrség”- feliratú pólót viselő agresszort. A férfinél gépkarabélyt , egy AK 47-es típusú riasztófegyvert találtak.

A gyanúsítottat elfogása után a Győri Rendőrkapitányságra vitték, kihallgatták és  őrizetbe vették. Jelenleg fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette miatt kell felelnie - írja a police.hu.

A közelmúltban szintén a TEK-et riasztották Dunakeszire, ám a rövid időn belül kiérkező kommandós egység már nem tudta megakadályozni a vérontást.

Lapunk is beszámolt róla, hogy egy 54 éves férfi vadászfegyverrel mészárolta le volt feleségét, anyósát és hét éves gyermekét, majd magával is végzett.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

 

Figyelmébe ajánljuk