Lazsányi László, a Csepel egykori labdarúgója az óbudai késelés áldozata

  • narancs.hu
  • 2021. december 5.

Bűn

A férfi Deutsch Tamás apósa volt.

Pénteken kora este az óbudai Nánási útra gyilkossághoz riasztották a rendőröket. Egy 57 éves férfi albérletben lakott a Duna parti társasház egyik lakásában, és miután vitába keveredett a lakás tulajdonosával, leszúrta. A mentőszolgálat próbálta újraéleszteni a férfit, de nem sikerült, és belehalt sérüléseibe, írja a Telex.

Szombat este az RTL Klub Híradója arról számolt be, hogy az áldozat egy fideszes politikus apósa. Szombaton éjjel pedig a Blikk vette észre, hogy Dunai Ede író hivatalos Facebook-oldalán arról írt, hogy a meggyilkolt férfi Lazsányi László, a Csepel egykori labdarúgója.

Mint írják, Lazsányi László Deutsch Tamás feleségének, Deutsch-Lazsányi Erikának, az MTK ritmikus sportgimnasztikai szakosztályelnökének az édesapja.

Szombat este megjelent egy poszt Deutsch Tamás feleségének a Facebook-oldalán is, amely valószínűleg édesapja elvesztéséről szól.

A lap megjegyzi, hogy a rendőrségi közlés szerint az elkövetőt a helyszínen elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, és elismerte a tettét. A csatorna pedig úgy tudja, hogy a gyanúsított tavaly költözött a lakásba, és eleinte semmi probléma nem volt vele, a panaszok később viszont sokasodtak. Pénteken fizetnie kellett volna, ez váltotta ki a vitát, ami késelésig fajult.

Figyelmébe ajánljuk