Kihajították a Momentum rendezvényéről az LMP-s Ungár Pétert

  • - palosm -
  • 2017. augusztus 9.

Élet + Mód

Egy biztonsági őr szólította fel távozásra, mert „minősíthetetlenül viselkedett”, holott ő állítja: volt már részegebb is.

Az Azonnali.hu robbantotta a hírt: Ungár Pétert, az LMP elnökségi tagját úgy dobták ki a Momentum nyári Nyitás fesztiváljáról, hogy nem is akkor volt életében a legrészegebb.

Ungár összetűzésbe keveredett egy biztonsági őrrel, aki felszólította, hogy távozzon. Hajnal Miklós, az LMP szóvivője szerint Ungár minősíthetetlenül viselkedett.

false

De a legjobb az egész sztoriban a viszontválasz: „Az Azonnali buliján részegebb voltam, mint a Nyitás fesztiválon, és mégis, annak szép vége lett” – vezetett elő hibátlan érvelését Ungár a portálnak. Majd hozzátette: „Úrifiú vagyok”. Ezzel arra utalt, hogy ő nem fogja kiteregetni, melyik momentumos mennyit ivott.
Próbáljuk leszűrni a tanulságot, de nem könnyű. A közepesen részeg Ungár agresszívebb, mint a talajrészeg Ungár? Mi a történet üzenete, nem szabad megállni félúton? Aki talajrészegen jól viselkedik, azzal középrészegen sem lehet baj? Egyáltalán, vajon melyik nyári bulit érte az a megtiszteltetés, hogy Ungár Péter azon baszott be a legjobban?

Figyelmébe ajánljuk