Máris leszakadt egy mászóka a pár napja átadott, másfél milliárdos debreceni játszótéren

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 4.

Élet + Mód

A Sziget-kék játszótéren egy kislány alatt szakadt le a mászóka falapja, szerencsére azonban sérülés nem történt.

Az elmúlt napokban adták át Debrecen új, 1,5 milliárd forint európai uniós támogatással épített játszóterét, a Sziget-kéket, ám az egyik mászóka pár nap után már le is szakadt -számol be a Debreciner.

A portál azt írja, hogy az esetről a Facebookon posztolt egy látogató, aki ízt írta, egy kislány alatt szakadt le a játék falapja. Úgy tudni, ijedtségen kívül nem történt nagyobb baj. A portál által közzétett fotók szerint a sérült játékot piros-fehér szalaggal "zárták le". „Szerencsére kulturáltan lezárták a játékot egy piros-fehér szalaggal, így az biztos megakadályozza, hogy a 2 centis kiálló csavarok ne okozzanak további sérülést a többi gyereknek” – írta a mászóka leszakadásáról szóló bejegyzés szerzője.

A Debreciner hozzáteszi, hogy a korábbi Ötholdas Pagony helyén megvalósított játszótér építése sem volt zökkenőmentes: csak hónapokkal a szerződésben rögzített határidő után tudták befejezni.

A játszótér a történtek másnapján Facebookon tett közzé egy bejegyzést, amelyben arról panaszkodtak, hogy a látogatók nem használják rendeltetésszerűen a játszóteret. 

Kiemelik, hogy örülnek a népszerűségnek, és napi 5000 belépést számlálnak. "Ez azonban azt is jelenti, hogy óriási a terhelés a játékelemeken. Sajnos több alkalommal tapasztaljuk a nem rendeltetésszerű játékhasználatot. Közös érdekünk, hogy a Sziget-kék a gyerekeket minél több ideig és minél szebb állapotban szolgálja, örömére váljon az ide betérőknek a későbbiekben is" - írták.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk