Pénteken 40 fok és jégeső is lehet

Élet + Mód

Kettészakad az ország. Keleten továbbra is kánikula, nyugaton zápor, zivatar és jégeső is várható.

Csütörtökön éjszaka az ország nagy részén derült vagy gyengén felhős, száraz idő várható, de a Nyugat-Dunántúl fölött már több lehet a felhő, és nem kizárt egy-egy zápor, zivatar.

Pénteken reggel nyugat felől egyre több és vastagabb felhőtömb sodródik fölénk, és egyre többfelé számíthatunk heves záporra, zivatarra, helyenként felhőszakadás, jégeső is előfordulhat. Keletebbre ugyanakkor több napsütés valószínű, és kicsi a csapadék kialakulási esélye.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 19 és 24 fok között várható, csupán a szélvédett, hidegre érzékeny helyeken lehet ennél hűvösebb.

A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken jobbára 34 és 40 fok között valószínű, de elsősorban a Nyugat-Dunántúlon ennél alacsonyabb értékeket is mérhetnek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk