A józsefvárosi Fidesz durva, személyeskedő közleményben ment neki Győri Péter független polgármesterjelöltnek

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 04., 18:07
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Jaj, jönnek a drogosok!

Ma mi is megírtuk, hogy Győri Péter, Józsefváros független jelöltje azt állította, hogyha a vasárnapi időközi polgármester-választáson a fideszes Sára Botond nyer, akkor kilakoltatási hullám indul meg a kerületben.

Nem kellett sok a józsefvárosi Fidesznek, pár óra múlva nagy lendülettel ugrott neki Győrinek. Az MTI-hez eljuttatott közleményt érdemes teljes terjedelmében olvasni, nem is emelnénk ki belőle semmit, íme:

Győri Péter ismét hazudik, amikor azt állítja, hogy Sára Botond tömeges kilakoltatásra készül. Az SZDSZ-es politikus kampánya során már nem először próbálja félrevezetni a józsefvárosiakat, most is ezt teszi. Győri Péter ehelyett inkább arról beszéljen, hogy miért akarja visszahozni a drogosokat vonzó programokat, és miért akar hajléktalanközpontot csinálni Józsefvárosból! Győri Péter a baloldali kispártok lekötelezettje, aki támogatja az illegális bevándorlást, a józsefvárosi polgárok azonban már többször kifejezték, hogy nem kérnek ebből. Józsefváros kormánypárti vezetése továbbra is a rend, a biztonság és fejlődés pártján áll, ezért dolgozik nap, mint nap. Felszólítjuk a liberális Győrit, hogy fejezze be a hazudozást és próbálja meg magát inkább hasznossá tenni!"

Arról, hogy Győri Péternek milyen tervei vannak a kerülettel, a holnap megjelenő Magyar Narancsban olvashat.

Magyar Narancs - Archívum részletes

Úgy tűnik, a magyar nyelvű operajátszás mostanában kezd újra valamelyest teret hódítani magának, s ez egyszerre természetes és üdvözlendő folyamat. Lassanként levonható ugyanis az elmúlt pár évtized tanulsága: az eredeti nyelven való operajátszás kizárólagossága felhalmoz egyfajta értelmi és érzelmi deficitet itthon - és bizony a nagyvilágban is.

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 04., 18:07
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  Edebácsi
  2018. július 05., csütörtök 14:40
  Miért? A Fidesz tud más modorban beszélni? Amilyen a stílus, olyan a szervezt!
 2. 1
  rworse
  2018. július 05., csütörtök 09:46
  egykéthárdurvaanyár

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk