Amúgy is földhöz akarta vágni magát! – A kormány költője letahózta a Tusványoson lerántott nőt

  • narancs.hu
  • 2017. július 27.

Fekete Lyuk

Itt volt az ideje, hogy megszólaljon Orbán János Dénes, a nagy közpénzszivattyú.

Minden igényt kielégítő publicisztikát írt Orbán János Dénes a Magyar Időkbe a hétvégén történt tusványosi lerántós esetről.

OJD-ről mi elsősorban az ún. íróakadémiája miatt szoktunk írni, mivel közpénzmilliók ömlenek ebbe a számunkra meglehetősen kétséges minőségű szervezetbe. De legalább Orbán János Dénes vagy Pál Dániel Levente meg a többiek igen jól keresnek ezzel.

A mostani publicisztika – a hétvégi tusványosi hajtépős lerántásról szól – önmagában fantasztikus olvasmány, már csak a tahózás kiterjesztett használata miatt.

„Nem értem ugyanis, hogy miért hibás a miniszterelnök meg a kormánypárt azért, mert egy tahó belekapott egy másik tahó hajába, és miért nem a rendőrség dolga mindez, amennyiben a sértett fél feljelentést tesz fizikai bántalmazásért” – írta OJD.

Jobbra OJD

Jobbra OJD

 

Letahózni a bántalmazott nőt, nem semmi! De OJD még azt is tudja, hogy Ladó Andrea amúgy is földhöz akarta vágni magát, igaz, a videók nem ezt bizonyítják.

„…van egy tahó, aki megrántja az amúgy is magát földhöz vágni akaró aktivista loboncát, de amit aztán láthatunk ‒ a Monty Python Repülő Cirkuszába illő kabaré ‒, nem vet valami pozitív fényt a civil aktivistákra.”

Figyelmébe ajánljuk