Egy fotóban, hogy a kormánymédia mennyire imádja, amit Toroczkai most a Jobbikban művel

  • narancs.hu
  • 2018. május 16.

Fekete Lyuk

Nem bírnak lejönni róla.

Hogy düh, trollkodás vagy inkább a Fidesznek tett direkt szolgálat vezette Toroczkai Lászlót az elmúlt hetekben, amikor Vona Gábor, illetve a Jobbik vezetése ellen beszélt a nyilvánosságban, azt jelenleg nem tudjuk eldönteni.

Az viszont a napnál is világosabb, hogy a kormánybarát média, Schmidt Mária újságjától kezdve más üzenőfüzetekig imádják a Toroczkai-show-t, és lelkesen közvetítenek is róla.

Pártszakadás, elnyomás, árulás, disznóság.

Ezek Toroczkai legújabb témái, ha a pártvezetésről beszél. És ez természetesen kapóra jön a kormánybarát, állami hirdetésekkel kitömött médiának, hogy ezzel támadja Vonát, hogy gyengítse a Jobbikot. És hát Toroczkai László nem rest akár Mészáros Lőrinc tévéjéig vagy a Lázár-közelinek tartott promenad.hu-hoz rohanni, hogy elsírja bánatát.

Ők pedig meghallgatják, és kihangosítják. Hisz erre vannak. Akkor meg pláne, amikor a legfrissebb ellenfelet, Márki-Zay Pétert kezdi szidni.

Kérdés persze, hogy Toroczkai miért szolgálja ki a Fidesz-média igényét ilyen nyíltan, már-már alázatosan, de ez már legyen a Jobbik baja. (Vagy az, hogy vajon miért tudósított Toroczkairól olyan kedvezően a Magyar Idők az elnöki kampány alatt.)

Íme a tények (pirossal a kormánybarát sajtó):

false

 

Ez ment másfél napig, pár órája kezdett pörögni Toroczkai pártszakadásos nyilatkozata mindenhol.

Figyelmébe ajánljuk