Gajdics Ottó emeli a tétet: globális, kormánybuktató háttérhatalmat vizionál

  • narancs.hu
  • 2017. szeptember 4.

Fekete Lyuk

Mi lesz itt ősszel, ha már a pártlap feje is fél?

Gajdics Ottó kétségkívül jelentős személy a magyar médiában, hiszen ő volt az, aki éveken keresztül képes volt egy olyan műsort (Páholy) vezetni a tévében, amelyben úgy kritizáltak magyar rendezőket, színházi alkotókat és írókat, hogy általában nem olvasták, nem látták a bírált alkotásokat. Aztán változtak az idők, Gajdics Ottó immár a Magyar Idők főszerkesztőjeként vigyáz arra, hogy ne érhesse a kormányt semmilyen bántás. Mai vezércikkében is ezt teszi, sőt, egyenesen csatlakozik Rogán Antalhoz, aki a hétvégén arról beszélt, hogy ősszel, a választási kampány részeként utcai zavargások várhatók.

false

 

Fotó: YouTube/Echo Televízió/Angard

Hogy ez mennyire így van, azt maga Gajdics erősíti meg, aki egy picit túl is tolja a NER-szimpátiát: „Mivel a nemzeti oldal még jól emlékszik a 2002-ben bekövetkezett rémálomra, senki nem veheti félvállról az elkövetkező időszakot. Az utóbbi időben többször is megtapasztalhattuk, hogyan teremt káoszt bárhol,

hogyan dönt meg neki nem tetsző kormányokat a globalista háttérhatalom,

amely ugye nincs is, hogyan rejtik humanitárius vagy jogvédő akciók mögé a nyilvánvaló beavatkozást a nemzetek életébe olyan szervezetek, amelyeket egy filantróp jelmezbe bújt gátlástalan spekuláns pénzel, akinek persze soha semmihez nincs köze.”

Tényleg forró lesz ez az ősz, és a kérdés csak az, hogy hogyan fogjuk kibírni az ilyen hülyeségeket.

Figyelmébe ajánljuk