Ha nincsenek hírek, az MTI kihúzza cilinderéből Deutsch Tamást

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 18., 10:03
kommentek
3
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Lázár bécsi videója megihlette a párt bohócát is.

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője hasonló videót forgatott Brüsszelben, mint amilyet pár héttel korábban Lázár János Bécsben.

Lázár János attól retteg, hogy a bevándorlók miatt 20 év múlva Budapest is olyan lehet, mint Bécs

Kosz, piszok, élhetetlen városi körülmények – mondja Lázár. Tisztaság, rend, nyugalom – látszik a videón. Lázár János óriási bátorságáról tett tanúbizonyságot: fogta magát és ellátogatott a messzi Bécsbe, hogy megnézze, mégis mi történik, ha egy város befogadja a bevándorlókat. Tapasztalatait drámai két percben tárja a magyar lakosság elé, szúrta ki a 444.

Deutsch Brüsszel Molenbeek városrészében autózgatva, sétálgatva arra jutott, hogy a korábban francia ajkú keresztény munkások lakta kerület mostanra az európai dzsihadisták fővárosa lett, ez pedig a felelőtlen szocialista polgármester „tudatos betelepítési politikájának” az eredménye.

A videó alatt halk, szomorú zene szól, Deutsch pedig közben olyanokat mond, hogy a város mostani arculatát egyáltalán nem szelíd eszközökkel alakították így, hozzátéve, hogy egyértelmű az összefüggés a terrorcselekmények megszaporodása és az újonnan érkezett bevándorlók között.

A remek kisfilm természetesen azzal zárul, hogy az április nyolcadikai választás tétje az, hogy Magyarország olyan lesz-e mint Brüsszel, vagy marad az a csodálatos paradicsom, mint amilyen most.

A videó Deutsch Facebook-oldalán jelent meg.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 18., 10:03
kommentek
3
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  HalápyMiksa
  2018. március 18., 18:03
  Egész jót tett Tompikának a brüsszeli levegő, már akkora a feje mint egy vödör.
 2. 2
  tiszapolgári
  2018. március 18., 15:04
  Ezek után eszemben sincs szocialista polgármesterre szavazni, nagy szerencse, hogy áprilisban nem is kell, hiszen az önkormányzati választás csak 2019-ben lesz.
 3. 1
  yoyo
  2018. március 18., 13:20
  az elriasztó riportok (a koszlott és lehangoló Bécs, a stockholmi armageddon és az ISIS által megszáll Brüsszel) után jó lenne végre valami vonzó turisztikai ajánlat, mondjuk a moldáv riviéráról.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk