Hoppá! Levelet kaptunk a Tv2-től, mert lehoztuk, ahogy Gálvölgyi elszaval egy verset a Tények idióta hírcímeiből

  • narancs.hu
  • 2017. május 27.

Fekete Lyuk

Mindenki szégyellje el magát!

Pénteken közöltünk egy videót, melyen Gálvölgyi János elszaval egy verset, amelyet a Tv2 tényekkel olykor hadilábon álló híradójának hírcímeiből és képaláírásaiból fabrikáltak össze.

E kis „költeményre” reagált a Tv2, ha jól értjük, azt az időszakot ekézve, amely a kormánypropagandává alakulás folyamatában a lájtos periódus volt. Íme:

„Nagyon köszönjük ezt a kiváló reklámot a Reset.hu újságírójának. A szerző vélhetően maga is régóta megszállott rajongója a Tv2 Tények című műsorának, a címadó anyag ugyanis egy 2014-es adás terméke volt. Kolozs Roland egyébként maga is kiváló címeket tud faragni. Egy 2015-ös anyagának például a »Több milliárdnyian haltak meg, de megérte« címet adta. Egy biztos, figyelemfelkeltő, ezzel mi sem tudunk versenyezni!”

Mi meg azóta se tudjuk eldönteni, hogy:

false

 

Fotó: Days of Tények

 

Zseniális verset írtak Gálvölgyinek a Tények idióta hírcímeiből

Kormánypropaganda és dadaista művészet találkozása a boncasztalon. A Tb2 Tények című „hírműsorának” megdöbbentő hírcímeit és képaláírásait régóta gyűjti a Last Days of Tények Tumblr-oldal. Ezek ihlették most meg a reset.hu munkatársát, aki remek kis verset eszkábált a sorokból, és el is szavaltatta a költeményt az épp 69. születésnapját ünneplő Gálvölgyi Jánossal.

Figyelmébe ajánljuk