Itt a Fidesz új csodafegyvere: telefonos játék Orbán Viktorral

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. máj. 08., 09:05
kommentek
31
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Nagyot gurított a debreceni Monty Python.

Sajtótájékoztatót tartottak Debrecenben annak örömére, hogy a fideszes Türk László nyerte az időközi képviselő-választást. Az esemény fénypontja azonban az a rendhagyó húzás volt, hogy

Kósa Lajos telefonon közölte Orbán Viktorral az eredményt,

no meg ami utána következett. De nem is mondunk többet, nézzék meg a fantasztikus videót.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. máj. 08., 09:05
kommentek
31
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 31 rworse
  rworse
  2017. május 11., csütörtök 06:22
  Az angyalok szárnyáról vitatkoztok napok óta. A többi párt is használja az "a nagy ember megnevezi a kicsit technikát", ha használja adott vezetője (aki nem használja, az nem használja), másrészt mégegyszer mondom, jelen esetben Orbánnak nem kellett semmiféle technikát használnia, mert a megnevezett illetők nevét (személyét) természetszerűleg ismeri, régóta. Amint az egyszeri újságolvasó, tévénéző is. Nincs itt semmi látnivaló, kérem, táguljanak.
  Ha már technika, akkor már érdekesebb truváj, hogy a sajtótájékoztatón felhívják a conducatort, hogy nyilvánosan gazsuláljanak neki. Ez az érdekes, nem az, hogy Orbán ismerte a főszereplők neveit - akiket még előre meg is nevezett Kósa, de természetszerűleg ismeri őket Orbán, még Türköt is legalább névről, aminthogy mi is, hiszen mostanában ezekkel a választásokkal volt tele a média. Az angyalok szárnyáról vitatkoztok.
 2. 30 Cyrano
  Cyrano
  2017. május 10., szerda 18:38
  Valakicske:
  az a baj, azt nem érted, hogy ez nem orbáni technika, hanem csapaépítési technika.Minden jobb cég ezt csinálja: ha valami jót, kiemelkedőt hoz össze a csapat, akkor a főnök (vezérigazgató, igazgató stb): név szerint köszöni meg. Pedig nem ismerhet mindenkit a cégnél. De felkészül, energiát fektet a dologba. Mert ezzel tudja a céghez kötni a dolgozót.
  Nincs ez máshogy a politikában sem.
  Annyit merészeltem állítani, hogy Orbán használja ezt a technikát, a többi párt nem. Ami piszok nagy hiba. Mert az emberek vágynak arra, hogy a munkájukat elismerjék. És az elismerést nemcsak pénzzel lehet kifejezni.

  Rohadtul nem érdekel, hogy a seggnyalók majdnem elájultak, az az orbáni világról szólt, nem a csapatépítésről.
 3. 29 Valakicske
  Valakicske
  2017. május 10., szerda 16:39
  Cyrano (18)

  "Amit Orbán gyakorol, a többiek meg nem teszik."

  Mindaddig bírja szavazatomat bármely párt, közösség, tömörülés - míg el nem kezd a vezetője Orbánként viselkedni ....
  (Úgy értem: Orbán a pártjában nem a demokratikus "hatalomtechnikát" működteti, hanem az autoritert, sőt, még annál is rosszabbat. Aki gazsulál, az fel van emelve, aki nyikkanni mer, az ki van rúgva ("elengedik a kezét").
  Farkas Flórián egy normális párt esetén már börtönben ülne - sok mással együtt - és nem furikázna több tízmilliós, sofőrös autóval.
  Balog - a mai produkciója után, ami immáron harmadszor rúgott bele nagy nyilvánosság előtt konkrét közösségbe/szakmába - már valami istenhátamögötti egyházközségben volna eldugva és a nevét is levakarnák mindenhonnan.
  Nem folytatom, talán érthető.)
 4. 28 Valakicske
  Valakicske
  2017. május 10., szerda 16:30
  yoyo (15)

  Igen, nem kétlem, hogy tud úgy csinálni.
  De a célközönség meg attól lesz nyáj helyett gondolkodó lény, hogy pontosan tudja: ez most színjáték.
  Van az a helyzet, ahol egyszerűen érezni lehet, hogy a résztvevők ismerik-e egymást, milyen a nexus köztük, stb. És átjön, hogy valódi-e az ismeretség, valódi-e a tisztelet, ... valódi-e az érdeklődés.
  Azzal nincs bajom - ezzel, amit itt totál idióták + a szervilis rabszolgahad előadott, van.

  Ennek adtam hangot - és TUDOM, hogy pl. Cyrano nem az elismerés hangján szólt Orbánról - csak zavar, hogy ezt a kóklert a bandájával együtt ugyan ne emeljük már piedesztálra semmiért sem, egyszerűen, mert NINCS miért.
 5. 27 rworse
  rworse
  2017. május 09., kedd 17:11
  Kovacs

  "Kérdésem" visszavonva, nem figyeltem, hogy a polgári körökhöz hasonlítottad a Momentum-konzultációt.
 6. 26 Kovacs
  Kovacs
  2017. május 09., kedd 15:52
  rworse 25: Nem. Nem azt akarom mondani. Azt akarom mondani, hogy mindenki kiváncsi a támogatottságára. A kormány "konzultációja" hecckampány. A Momentum részéről egy politikai fogás így nevezni. Mint igazi konzultáció. Valójában mindenki tudja, aki akarja, hogy miről van szó. Hol itt a probléma?
 7. 25 rworse
  rworse
  2017. május 09., kedd 15:47
  Kovacs
  "Egyébként pedig a Momentum "konzultációját" rendben tartod? Az is szimpatizáns felmérés."

  Ezzel azt akarod mondani, hogy a Nemzeti Konzultáció egy szimpatizánsfelmérés?! Nem pedig közpénzrablásra is használt köztörvényes népbutító uszítás?
 8. 24 Kovacs
  Kovacs
  2017. május 09., kedd 15:41
  yoyo 20: "A csávó meg kicsit szabadkozva valami olyasmit mondott, hogy hát ha a fidesztől lehet példákat ellesni, akkor miért ne."
  Yoyo, ezekért a "kilengéskért"előre bocsánatot kértek. Ki mondta azt, hogy "higgyeteket nekünk, akkor is, ha az interjúk alkalmával hülyeségeket beszélünk"? Ennél a megjegyzésnél nem akartál falat fejelni? Akkor is, ha humor volt a műsor az nap.
  Egyébként pedig a Momentum "konzultációját" rendben tartod? Az is szimpatizáns felmérés. Ami valahol rendben van, de a dilettánsok klubjából van elég. Nemcsak ebben az országban. Európa szerte. (Lásd Macron produkcióját! Ő is bajban van, hogy ki áll mellette végül is a Nemzetgyűlésben...két hónap alatt kell neki összerakni egy működő képes pártot. Jószerencsét! Macronnak is és a Momentumnak is... Egyelőre ilyen alakulatok vannak, mint "alternatívák"....
 9. 23 rworse
  rworse
  2017. május 09., kedd 14:01
  jav.: kösöntyűk a zország bokrétáján
 10. 22 yoyo
  yoyo
  2017. május 09., kedd 14:00
  egyhívású!, nyihi...


  rworse, de hiszen ez megint remek!

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk