Közpénzből támogatták Pataky Attila koncertjét, ahol az ufóhívő énekes teli torokból nyomta a kormánypropagandát

  • narancs.hu
  • 2018. március 16.

Fekete Lyuk

Nyilván nagyon megérte ez nekünk.

Még a múlt hét végén derült ki, hogy Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter a saját keretéből adott nem kevesebb mint hatmillió forintot Pataky Attiláéknak, hogy megrendezzék az Edda Művek koncertjét, és kiadják a „33. dupla albumot”.

A hétvégén le is ment a koncert, ahol a fideszes Harrach Tamás Facebook-oldalára felkerült videó tanúsága szerint az ufókkal néhányszor már kapcsolatba kerülő (állítása szerint többször elvitték a földönkívüliek, de olyan is előfordult, hogy a napfényes Miamiban látogatta meg néhány ufó) énekes meghálálta Balog Zoltán segítségét: úgy nyomta a kormánypropagandát, ahogy azt két Nógrádi György és három Georg Spöttle sem tudta volna.

Bár a tegnap a békemenet első sorában vonuló Patakynak már van ebben gyakorlata: korábban olyanokat mondott, hogy „érzem, hogy jövő tavasz, a választások közel vannak és már nincs hova hátrálni, a liberális horda meg van őrülve a hatalomért, és azért bármit megtesz”, illetve „utána majd elvesznek mindent tőlünk, nem baj az sem, csak a hatalom meglegyen, az országunkat, ezt a gyönyörű, csodálatos Magyarországot, hitünket, aztán majd a házainkat, asszonyainkat, mindent”.

(via 444.hu)

Figyelmébe ajánljuk