Lázár visszalő a Mazsihisz felé: az antiszemitizmust a migránsok hozzák a kontinensre

szerző
Narancs.hu/MTI
publikálva
2017. júl. 06., 15:10
kommentek
7
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A kormány minden zsidót megvéd.

A jelenleg zajló kormányzati plakátkampány nem Soros György származásáról vagy identitásáról szól, hanem arra a veszélyre hívja fel a figyelmet, amelyet Soros a bevándorlás ügyében képvisel, mondta Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A miniszter véleményét arról kérdezték, hogy Heisler András, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnöke a „sorosozó” kampány leállítását kérte Orbán Viktor miniszterelnöktől levélben, mert szerinte a kampány alkalmas kontrollálatlan, többek között antiszemita indulatok keltésére.

Lázár János reagálásában közölte: a kormányfő írásos választ küld majd a Mazsihisz elnökének. Világossá tette egyúttal, hogy minden magyarországi zsidó közösség számíthat a kormány védelmére, amely zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben. (Vajon milyen plakátok lennének az utcákon, ha nem hirdettek volna meg ilyesmit, kérdeznénk, de nem kérdezzük.)

A tárcavezető azt is mondta, személyes véleménye szerint, aki az illegális bevándorlókat beengedi Európába, az az antiszemitizmust hozza be a kontinensre.

szerző
Narancs.hu/MTI
publikálva
2017. júl. 06., 15:10
kommentek
7
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 7
  Hóvarjú
  2017. július 06., csütörtök 22:27
  Csak "véletlenül" egyszer Lázár cinikus mosolya nehogy plakátra kerüljön: "A közénk befurakodott ellenség" plakátkampány részeként, amelynek prózai politikai üzenete pusztán annyi lenne: "Inkább őt koncolják fel a feldühödött tömegek mint minket."
 2. 6
  szegedi789
  2017. július 06., csütörtök 21:04
  Nyilván be van hozva, nyilván. De mit tehet az egyszerű mezei nyöszörgőcske kommentelő, hol van szegény téglalapocska Lá zár úr politikai tehetségéhez és intellektusához képest,
  aki táskahordozással és egy laza mengelézés után így fel tudta küzdeni magát a nagy nyilvánosság előtt elismert antiszemitizmus-szakértővé... Haj, haj, hajaj...
 3. 5
  szegedi789
  2017. július 06., csütörtök 20:55
  2
  Igen, ez tényleg fogós kérdés, ha Soros vigyorát mindenhova kiplakátírozzák, akkor Soros hogy tudna nem nevetni a végén,
  sőt már szinte minden utca, körút, a sugárút, a tér, megálló stb. stb. végén egy soros vigyor...
  Tulajdonképpen , kormányunk nem más, mint a farkát nagy elánnal üldöző kutya ...
 4. 4
  rworse
  2017. július 06., csütörtök 20:37
  erdőspéterkurvaanyád

 5. 3
  Chummer
  2017. július 06., csütörtök 19:05
  Tényleg, a migránsok rajzolnának pl. Dávid-csillagot Soros arcképére a gyűlöletkeltő plakátokon? Miket nem beszél ez a simamodorú Lazarus.
 6. 2
  tiszapolgári
  2017. július 06., csütörtök 17:04
  Á, most már értem, tehát a mindent beborító plakáttengerrel csak arra akarták felhívni a figyelmet, hogy Soros civil szervezetei beengedték az illegális bevándorlókat, és velük együtt az antiszemitizmus is megjelent a jó öreg kontinensen.
  És hogy Soros miért akar minél több antiszemitát Európába hozni? Ezt Csurka már világosan elmagyarázta, ez ilyen zsidó dolog, szeretik sajnáltatni magukat.
  Egyetlen dolgot nem értek, hogy mit jelent a Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén.
 7. 1
  Kovacs
  2017. július 06., csütörtök 16:19
  A Mazsihisz válasza szinpadi megoldásban: Persze Lázár János, nem is vagy te kockafejű kisfiam. (a kezek egyértelmű rektanguláris idomot képeznek a tojásfejen)

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk