Mint az óvodában: Szijjártó megsértődött Schulzra, rögtön visszavágott neki

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 16., 17:44
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Tiszta dedó.

Nem sokkal azután, hogy Martin Schulz Magyarországot bírálta, amiért nem hajlandó befogadni menekülteket és nem szolidáris a többi tagállammal, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelentkezett is, hogy márpedig ez nincs is így, Martin Schulz ne ezzel foglalkozzon.

Azt egyelőre nem tudni, felnyomta-e az óvó néninél a szociáldemokrata kancellárjelöltet, mindenesetre az MTI-hez azért eljuttatott egy közleményt: „Martin Schulz, a német szociáldemokraták vezetője időről időre bebizonyítja, hogy mindig mindenről Magyarország jut eszébe, pedig inkább a saját pártjával kellene foglalkoznia, hiszen az SPD három tartományi választáson is vereséget szenvedett.”

„Magyarország megtagadta a szolidaritást” – Martin Schulz megint beolvasott Orbánnak

Ha nem Merkel nyer szeptemberben, Orbán nagyon, de nagyon fog sírni. Martin Schulz német kancellárként vétót emelne a következő európai uniós költségvetés ellen, ha nem fogad be menekülteket valamennyi tagállam. A szociáldemokrata párt (SPD) kancellárjelöltje vasárnap Berlinben a Németország és az EU jövőjéről szóló tervét ismertető beszédében kiemelte, hogy kiveszett a szolidaritás az EU-ból, ami „veszélybe sodorja Európa jövőjét”.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 16., 17:44
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2 rworse
  rworse
  2017. július 16., 21:31
  Schulz ne foglalkozzon velem, majd én megmondom, hogy mivel foglalkozzon! Azt én mondom meg, hogy ki mivel foglalkozzon! Kivéve Oroszország, Bjelarusz, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Törökország, Kína, Fülöp-szigetek - ők egyenjogúak.
 2. 1 Kovacs
  Kovacs
  2017. július 16., 18:05
  Fidesz dedósok illiberoban!

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk