Nagy Ervin önkritikát vár Andy Vajnától

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. máj. 18., 10:39
kommentek
3
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

De mit mond Kincsem? A csodaló egyelőre hallgat, miközben a róla szóló csodafilmmel a magyar ember nem bír betelni, a nézettség az egekben szárnyal, a hazai szuperprodukció jelenleg Cannes-ban vadászik külföldi vevőkre. Üröm az örömben, hogy a film sztárja, Nagy Ervin, és a film finanszírozója, Andy Vajna kapcsolata megrekedt a kölcsönös elhidegülés fázisában – olvashatjuk a Storyt szemléző Blikkben.

false

A hidegháború azzal kezdődött, hogy Vajna eredetileg nem a Katona jeles színművészét szánta a nyeregbe, ám most, hogy a film kasszát robbantott, Nagy Ervin bocsánatkérést vár a filmcézártól:

„Most, hogy ilyen sikeres a film, annyit elvárnék tőle, hogy »nem jól gondoltam, fiam, gratulálok«” – így Blaskovich Ernő megformálója.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. máj. 18., 10:39
kommentek
3
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3 rworse
  rworse
  2017. május 18., csütörtök 14:38
  Cheyenne

  Nagy Ervin nincs a nemzeti takaró alatt, sőt. Többször nyilvánosan megnyilatkozott a jelenlegi lehetetlen rezsim ellen, úgy szakmailag, mint általában politikailag is.
 2. 2 KassaiSonka
  KassaiSonka
  2017. május 18., csütörtök 13:15
  Szomorú dolog az ilyesmi, De hát, Istenem, mégis mi történhet... Legfeljebb ez a vajnaizé nem vásárol a tőlünk lopott kaszinómilliárdokból egy újabb oszkárt az ő kongeniális miniszterelnökének, és amit így legfeljebb nem kap meg egy újabb feledhetően jelentéktelen, mit is beszélek... feledhetetlenül jelentékeny "magyar" "műalkotás".

 3. 1 Cheyenne
  Cheyenne
  2017. május 18., csütörtök 10:52
  Benyaljátok ezt a kasszát robbantott dumát? Mennyiből is készült? EHHEZ KÉPEST mennyi az a 350 ezer néző? Milyen kasszarobbanás?
  A Filmalap ócska propagandája ez, hogy abszolútértékben adja elő a nézőszámot. Enyedi, NemesJeles, HajdúSzabolcs, de még a Van valami c film is költségvetés-nézőszám arányban tönkreverik ezt az ultragiccset. És akkor ezen utóbbiak nemzetközi sikereiről nézőszámairól nem is beszéltem.

  Szóval Ervin nagyarc mondhatja Andy nagyarcnak, hogy kinek nagyobb a fasza, de megérdemlik egymást, jól befingottak a nemzeti takaró alá, és most illatoznak. Ervin Enyedinél is ott volt. Nem rajta múlott, hogy jó lett az a film..

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk