Fenyeget a CÖF-CÖKA: nagyon érik a Békemenet

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 20., 08:40
kommentek
6
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

"Talán örökre eldőlhet Magyarország sorsa."

Ünnepelt a CÖF-CÖKA pénteken: kiosztották a Szellemi honvédelemért díjakat. A kitüntetést a lengyel Gazeta Polska Klubok képviseletében a szervezet elnöke, Ryszard Kapuscinski, Lengyel Attila, a Civil Összefogás Fórum Miskolc Klub vezetője és Barsi Balázs ferences szerzetes vehette át.

Ez eddig kevésbé érdekes, de a díjátadón jó ürügy volt a Fidesz tagjainak és álciviljeinek arra, hogy közreadják legfontosabb aktuális gondolataikat.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára azt mondta, hogy Magyarország és Európa sokat köszönhet a szellemi honvédőknek. Az államtitkár szerint ha a szellemi honvédők aktívabbak lettek volna az elmúlt száz évben, távol tarthatták volna az országot a katasztrofális területveszteséggel végződő első világháborútól, a második világháborúban bekövetkező német megszállástól, majd a kommunizmustól.

Csizmadia László, a CÖF alapítója, a CÖKA kuratóriumi elnöke arról beszélt, hogy a szellemi honvédelem soha nem volt fontosabb, mint ma, amikor a honvédők azokkal állnak szemben, akik az Európai Uniót a népek olvasztótégelyévé akarják alakítani. "Ma az a tét, hogy a globalizáció legyőzi-e a nemzetállamot, ugyanis az országgyűlési választás közeledtével az ellenzékből lett ellenségek újra szervezkednek, és a Soros-féle pénzhatalmasok a világuralom megszerzésére törnek." Csizmadia szerint ebben a helyzetben a 2018-as választás évtizedekre kijelöli a nemzet sorsát, megakadályozhatja, hogy teret nyerjen az ultraliberalizmus, amelynek vezére Soros György.

A találkozót videóüzenetben köszöntötte Bayer Zsolt, aki szerint 2018-ban újra sorsdöntő időszakban kerül sor a választásra, amelynek nyomán talán örökre eldőlhet Magyarország sorsa. A közép-európai ellenállás vezető ereje Magyarország, a magyar kormány és a magyar miniszterelnök.

Bencsik András, a Demokrata című hetilap főszerkesztője ehhez képest arra hívta fel a figyelmet, hogy Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke a határon túli magyarok választójogának megvonására vonatkozó aláírásgyűjtésével alapjogot sért, ezért alkotmányellenes a kezdeményezése.

Stefka István, a pestisracok.hu portál lapigazgatója, a Békemenetek egyik szervezője közölte: érik a Békemenet, mert "addig rángatják az oroszlán bajszát, amíg el nem indul". Stefka vélekedése szerint külföldi ultraliberálisok szövetkeztek magyarországi kiszolgálóikkal, az "ötödik hadoszloppal", hogy illegitimálják az országgyűlési választást.

(MTI)

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 20., 08:40
kommentek
6
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 6
  tiszapolgári
  2018. január 21., 14:17
  HU, a nagy kombinátor

  Apafej, mielőtt visszaböfögöd az M4 sportcsatorna egyperces híreit, igyál egy kis vizet, hátha úgy jobban felszívódik a sok vitamin.

 2. 5
  harcolj
  2018. január 21., 13:01
  HUordenátor, nem mondta házorvosa, gyógyszerésze, ha hasogat a feje nem biztos, hogy gyógyszert kell bevenni, hanem az agyát visszatenni, mert így fél fejjel szomorú az élet, éretlen a gondolat.
 3. 4
  harcolj
  2018. január 20., szombat 16:32
  A szellemi honvédő találó elnevezés. Látható is az eredményt, merthogy a szellemet nem engedik kiszabadulni. Helyette marad a sötétség. COKI.
 4. 3
  HalápyMiksa
  2018. január 20., szombat 13:11
  videóüzenet? hát merre járhat zsoca, mi lehet fontosabb a szellemi honvédelemnél?
 5. 2
  galambocskám
  2018. január 20., szombat 13:04
  Ehm, konkrétan mit, kit fenyeget egy kormányhű tüntetés?

 6. 1
  naki
  2018. január 20., szombat 10:20
  Az, hogy a Fidesz nevet viselő bűnszervezetet, amelyet elévülhetetlen felelősség terhel a magyarországi kivándorlásért, Magyarország aljas indokból, előre megfontolt szándékkal történő kifosztásáért, és a maffiaállam fenntartásáért és működtetéséért a stadionépítgetó, nem körözött köztörvényes tolvaj, lógó tökű diktátor személyes gyarapodása érdekében a közpénzek és az EU-s pénzek következmények nélküli ellopása révén, ilyen kategóriájú hatökrök támogatnak, mint a nevezett urak, nos, az a Fidesz-söpredék belügye. Az viszont igaz, hogy szükséges a szellemi honvédelem - csak éppen miattuk szükséges, és ellenük szükséges. "Dicsőséges nagyurak, hát hogy vagytok?"

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk