Németh Szilárd már a gyerekeknek szóló rajzkiállításon is Orbán Viktort dicsőítette

  • narancs.hu
  • 2018. március 16.

Fekete Lyuk

Miért kell hülyíteni az óvodásokat?

Nem könnyű felvenni a versenyt az óvodában kampányoló fideszes politikusokkal, de Németh Szilárdnak ma ez is sikerült. A korábban a csepeli Arany János Általános Iskola névadó ünnepségén is migránsozó és brüsszelező politikus egy gyerekeknek szóló, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet (NSKI) rajz- és esszépályázatának pályamunkáiból nyílt kiállítás megnyitóján hívta fel az egybegyűltek figyelmét Orbán Viktor tegnapi mondataira.

A nyertes munkák és Németh Szilárd

A nyertes munkák és Németh Szilárd

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Innentől idézzük is a kiállításmegnyitóról beszámoló MTI-t:

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a pályázat egyik védnöke az eredményhirdetés előtt emlékeztetett arra, hogy az Országgyűlés 2014-ben jelölte ki a magyar zászló és címer megünneplésének emléknapjául március 16-át.

Németh Szilárd köszönetet mondott azért, amiért az NSKI az Emberi Erőforrások Minisztériumának oktatásért felelős államtitkárságával együttműködésben idén is meghirdette a Kárpát-medencében és a világban szétszórtan élő, valamennyi, magát magyarnak valló óvodás, diák és egyetemista számára a magyar zászló és címer, valamint – a Mátyás király emlékévhez kapcsolódóan – Mátyás, az igazságos tárgykörökben kiírt rajz- és esszépályázatot.

Németh Szilárd felhívta a figyelmet Orbán Viktornak a március 15-i ünnepen elmondott szavaira, melyben a fiatalokhoz fordulva a miniszterelnök hangsúlyozta: most a hazának van szüksége rájuk, nekik is szükségük lesz azonban még a hazára.

Borítókép: HírTv

Figyelmébe ajánljuk