Németh Szilárd tojik a halálos áldozatokra és a sebesültekre, ő a charlottesville-i erőszak kapcsán is keltette a gyűlöletet

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 14., 08:46
kommentek
1
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Megszólalt a Fidesz Szókratésze. Tébolyveszély!

Magyar idő szerint szombat este egy nő meghalt és 19 ember megsérült, amikor egy autó hajtott a szélsőjobboldaliak ellen tüntető tömegbe a virginiai kisvárosban, Charlottesville-ben, ahová eredetileg „fehér felsőbbrendűséget” hirdető szélsőjobboldaliak szerveztek tüntetést. Lezuhant egy rendőrségi helikopter is, amely vélhetőleg az eseményeket figyelte a levegőből, a gépen utazó két rendőr pedig meghalt.

false

 

Fotó: YouTube/Echo Televízió

Mire Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a magyar politikai élet korszakos gondolkodója azt írta ki tegnap a Facebookjára, hogy „idevezet a liberálfasizmus”, jelentsen ez bármit is. Szerinte „a csendes, nyugodt és normális többség kárára hol együttműködnek, hol összecsapnak a szélsőbalos, szélsőliberális és szélsőjobboldali megszállottak”.

Néha amúgy tényleg csöndben maradhatna Rezsi, mert persze, nyilván ki van adva, hogy minden, de tényleg minden adandó alkalommal kelteni kell a gyűlöletet, hülyeséget beszélni, ám vannak pillanatok, amikor jobb volna értelmes, netalántán együtt érző szavakat mondani, de ha ez nem megy, legalább kussolni.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. aug. 14., 08:46
kommentek
1
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  rworse
  2017. augusztus 14., hétfő 10:49
  A náci tüntetők egyike autóval belehajtott a nácik ellen demonstrálók soraiba, sebesüléseket és halált okozva, mert felháborodott azon, hogy a kozmopolita liberáltak demonstrálnak ellenük, "hazafiak" ellen.

  Hogy erről Sziszinek (utasításra is és ösztönből is) az jut eszébe ami, az egyenes folytatása annak, amik eddig eszébe jutottak különféle dolgokról az utóbbi két-három évben.

  Nekem az jut eszembe arról, ami Sziszinek eszébe jut, hogy
  erdőspéterkurvaanyád.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk