Németh Szilárd tojik a halálos áldozatokra és a sebesültekre, ő a charlottesville-i erőszak kapcsán is keltette a gyűlöletet

  • narancs.hu
  • 2017. augusztus 14.

Fekete Lyuk

Megszólalt a Fidesz Szókratésze. Tébolyveszély!

Magyar idő szerint szombat este egy nő meghalt és 19 ember megsérült, amikor egy autó hajtott a szélsőjobboldaliak ellen tüntető tömegbe a virginiai kisvárosban, Charlottesville-ben, ahová eredetileg „fehér felsőbbrendűséget” hirdető szélsőjobboldaliak szerveztek tüntetést. Lezuhant egy rendőrségi helikopter is, amely vélhetőleg az eseményeket figyelte a levegőből, a gépen utazó két rendőr pedig meghalt.

false

 

Fotó: YouTube/Echo Televízió

Mire Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a magyar politikai élet korszakos gondolkodója azt írta ki tegnap a Facebookjára, hogy „idevezet a liberálfasizmus”, jelentsen ez bármit is. Szerinte „a csendes, nyugodt és normális többség kárára hol együttműködnek, hol összecsapnak a szélsőbalos, szélsőliberális és szélsőjobboldali megszállottak”.

Néha amúgy tényleg csöndben maradhatna Rezsi, mert persze, nyilván ki van adva, hogy minden, de tényleg minden adandó alkalommal kelteni kell a gyűlöletet, hülyeséget beszélni, ám vannak pillanatok, amikor jobb volna értelmes, netalántán együtt érző szavakat mondani, de ha ez nem megy, legalább kussolni.

Figyelmébe ajánljuk