Nő a vidéki fesztiválok állami támogatása

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 09., 10:07
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ennek az M1 illuminált állapotba került riportere biztosan nagyon örül.

A kormány tovább növeli a fesztiválfinanszírozásra fordítható összeget, pontosan 250 millió forinttal. A pénzből főként vidéki és határon túli rendezvények részesülhetnek."Mára elmondható, hogy Magyarország komoly fesztiválhelyszínnek számít Európában. A fesztiválok támogatásával a kulturális kormányzat célja a kulturális turizmus és az erre épülő iparágak erősítése mellett az, hogy a magyar emberek minél több kulturális és közösségi élményben vehessenek részt" – mondta Rétvári Bence az MTI-nek – reméljük itt nem olyan közösségi élményre gondolt az államtitkár, amilyet várhatóan a vizes vébé megnyitója fog majd nyújtani.

Lehet, hogy elefántok is lesznek az úszóvébé megnyitóján, de egyelőre csak a Fuck you! biztos

Valaki elfelejtett szólni Orbánnak, hogy a „vizes vébé" nem az olimpia, s még csak nem is szülinapi zsúr a Pancho Arénában. A múlt hetünk kétségtelenül az úgymond vizes vébé jegyében telt, s elég vidáman, igaz, minket is kétségkívül lesújtott Emeli Sandé lemondása, ám egyszersmind persze fel is villanyozott, hogy a viszonylagos népszerűségű előadó helyett melyik igazi világsztárt sikerül pár nap alatt leakasztani a minden bizonnyal a teljes további karrierjükért küzdő szervezőknek...

A fővárosban az Emmi kiemelten kezeli a Budapesti Tavaszi Fesztivált és a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivált, amelyek hosszú távú finanszírozását jövő évtől kormányhatározatban rögzítik.

És mi van a köztévé részeg riporterével, aki olyan állapotba került a Bajai Halfőző Fesztiválon, hogy az már a szerkesztőknek is kínos volt?

Elkezdődött a Bajai Halfőző Fesztivál

Kábszika adázsba'

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. júl. 09., 10:07
kommentek
5
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5 yoyo
  yoyo
  2017. július 09., 21:26
  Az élő közvetítés gyomorsava-borsa.
 2. 4 tiszapolgári
  tiszapolgári
  2017. július 09., 18:09
  Szegény srácnak aznap ez volt az ötödik bejelentkezése, birkapörkölt, bor, kürtős kalács, pálinka, halászlé, nem csoda, hogy a végére elfáradt.
 3. 3 szegedi789
  szegedi789
  2017. július 09., 16:29
  Kellett már ez a perzselő uborkaszezonban...

  Nem tudom, citromba haraptam, de a köztévé hurráhangulatú termelési riportjait alapból utálom. Erre, itt van a jópofáskodó fószer a népszopással és sokanvagyunknemeléggel, meg egy tök részeg muki. Az egymillió alkoholista országában...Ja és háttérben obligát kajafesztivál. Ennyire vagyunk taksálva. És ennek még tapsolunk is...
  Népszopás, népszopás... Bruhaha.
 4. 2 rworse
  rworse
  2017. július 09., 16:07
  Az volt kínos, hogy lekeverték a riportert, aki egyébként valóban láthatóan ittas volt, de nagyjából ellátta a dolgát, ha nem keverik le, legfeljebb megmosolyogtató lett volna.
 5. 1 Hóvarjú
  Hóvarjú
  2017. július 09., 15:46
  Szopófesztivál. (magyarikum)

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk