Rogán Antal szerint nem baj, ha keménykedtek a menekültekkel, mert fizettek másoknak, hogy rendesek legyenek

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 02., 07:45
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter Bayer Zsolttal együtt alaposan megpörgette a hülyeségkereket.

Péntek este az Echo Tv Mélymagyar című műsorában a menekültkérdésben sprintelt egy jókorát Rogán Antal a már végtelennek tűnő maratonon. A féktelen sorosozás, brüsszelezés és migránsozás során Bayer Zsolt ismét Ferenc pápát húzta elő a kalapból, a műsorvezető a szerinte a „liberális kiskáté legszélsőségesebb” változatát szajkózó egyházi vezető menekültekkel szembeni szolidaritását hozta fel, amely után Rogán Antal elképesztő mondatokkal próbálta igazolni a kormány álláspontját.

Barátok közt

Barátok közt

 

A miniszterelnök kabinetfőnöke kiemelte, hogy ő ugyan vallásos, de szerinte ilyenkor másként kell nézni a katolikus egyház vezetőjére, aki nem Európa érdekeit képviseli, mert Ferenc pápa az „összkatolikus egyház szempontjából szólal meg”, ráadásul az ő családja is „bevándorló hátterű”, de a magyar kormánynak megvan a lehetősége, hogy a szolidaritást másféle formában gyakorolja. És itt jött egy észveszejtő érvelés: Rogán úgy látja, hogy nekik az egyházi szolidaritás intézményeit kell segíteni, és ezt meg is tették, amikor egyházi karitatív szervezeteket támogattak, amelyek a határnál „folyamatosan gondoskodtak a menekültekről”. Majd Rogán Antal azt fejtegette, hogy minden katolikus embernek jogában áll megvédenie a hazáját.

Tehát a miniszter szerint nem gond, ha a magyar kormány embertelenül viselkedett szerencsétlenül járt emberek tömegével, mert adtak pénzt karitatív szervezeteknek, akik helyettük is rendesek. Ezt már lehetetlen fokozni, gondolhatnánk, de jövő áprilisig még sok van hátra.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 02., 07:45
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  tiszapolgári
  2017. szeptember 02., szombat 11:25
  Mélymagyar: a sváb Bayer és a szlovén származású Rogán a „bevándorló hátterű” Ferenc pápát cseszteti.
 2. 1
  rworse
  2017. szeptember 02., szombat 09:44
  erdőspéterkurvaanyád

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt