Semjén Zsolt a kamerába mondta, hogy senkinek semmi köze a vadászataihoz, és esze ágában sincs befejezni a szent hobbit

  • narancs.hu
  • 2018. június 18.

Fekete Lyuk

Ha így tenne, attól tart, elvesztené a normalitását.

Bayer Zsolt kérdezett alá Semjén Zsoltnak tegnap este az Echo Televízió műsorában – szúrta ki a 444.hu. A műsorban a miniszterelnök-helyettes a külföldi vadászatairól is beszélt, és azt mondta, neki azért nem kell feltüntetni a vagyonnyilatkozatában a több milliós vadászatokat, mert azok nincsenek összefüggésben a képviselői munkájával.

false

 

Fotó: YouTube/Echo Televízió

Semjén örül annak, hogy csak a vadászatai miatt támadják, mert ez számára azt jelzi, hogy a politikai munkájával nincs gond. Sőt, azt is a kamerába mondta a KDNP politikusa, hogy nem fogja abbahagyni a vadászatokat: „A szabadidőmben el fogok fogadni barátaimtól meghívásokat, hogy kísérjem el el őket vadászútjaikra, és miután ez a magánéletemnek a része, ezért ehhez senkinek semmi köze. Következésképpen indiszkréció lenne, ha én arról nyilatkoznék, hogy kivel, hol, mikor vadásztam.”

Mivel nagyon sok barátja „vadászbarát”, és a vadászatot a magánélete részének tartja, Semjén szerint a normalitást vesztené el, ha „a bulvársajtó miatt a magánéletét megváltoztatná”. „Innen is üzenem nekik, hogy eszem ágában sincs abbahagyni a vadászatot” – mondta a vadász.

Figyelmébe ajánljuk