Szüret extra: Fletó, a puritán

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 02., 12:53
kommentek
44
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ilyen az, amikor egy milliárdos politikus a nép egyszerű gyermekét játssza.

„Nem egy be­havazott hegytetőn vagy egy ódon, romantikus európai városban töltötte a karácsonyt Gyurcsány Ferenc. A volt kormányfő hat családtagjával együtt a napsütötte Tenerife szigetén, a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetek egyik tagján ünnepelt. (...)

A család a közös utazásokon már évek óta nem hotelekben száll meg, hanem az egyik közkedvelt internetes szálláskereső oldalon, az Airbnb-n foglal bérelhető házat vagy lakást. Ez a szolgáltatás azért is népszerű, mert az utazók sokat spórolhatnak vele, hiszen nem hivatalos szállásadók, hanem hétköznapi emberek adják ki a lakásukat, szobáikat.

– Volt egy nyári konyhám külön a háztól, ott főztem egész héten a családra, csak egyszer-kétszer voltunk étteremben. Sok tengeri ételt készítettem – tette hozzá a DK elnöke.”

Bors

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 02., 12:53
kommentek
44
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 44
  Kenyszer Bagoly
  2017. január 08., 10:39
  Nem tesz jót a 2018-as reményeknek, ha a demokratiku ellenzéki oldal egymást fikázza!
  Magyar átok, sajna.
 2. 43
  pacsi
  2017. január 05., csütörtök 00:13
  hülye ez, semmi kétség
 3. 42
  yoyo
  2017. január 04., szerda 21:40
  A dolog bulvárrészét a bors jegyzi GyurcsányFerenccel közösen. A narancs talán arra mutat rá, bár a nagykönyv szerint lehet az az egyes számú szabály, mindegy, mit írnak, a lényeg, hogy forogjon a név, ám a hitelességet így nem nagyon lehet (vissza)építeni.
 4. 41
  rworse
  2017. január 04., szerda 17:18
  Valakicske

  Azért Gyurcsányban (is) van megjátszás bőven.
 5. 40
  tiszapolgári
  2017. január 04., szerda 16:17
  A Magyar Narancs továbbra is hetilap, és csak másodsorban annak online kiadása. A legutolsó print számban, amit láttam, ugyanolyan tartalmas és fontos cikkek vannak, mint a korábbiakaban, ezért nem félek a bulvárosodás veszélyétől. Ami az online-t illeti, szerintem nagyon is belefér, hogy lazább legyen, és egymást érjék a Fekete Lyukak és Szüret Extrák.
  Azt sem értem, hogy miért baj, ha néhanapján Gyurcsány kerül terítékre, emiatt egészen biztosan nem fog szavazatokat veszíteni a baloldal.

  Nekem eszembe nem jutna, hogy Tenerifén teleljek, főleg nem a saját pénzemen. De ha véletlenül rossz gépre szállnék, és egy szabolcsi celeblakodalom helyett Tenerifén landolnék, azt hiszem, én is sokat főznék. Mi az ördögöt lehetne csinálni egy nyaralóhelyen télen, az óceán közepén, ráadásul úgy, hogy a család állandóan óbégat, hogy unatkoznak, vízisíelni akarnak? Én is mennék a konyhába hagymát pucolni.
 6. 39
  Horváth György
  2017. január 04., szerda 13:05
  Speckó Gyurcsány sosem játszotta a nép egyszerű gyermekét. Ettől viszont minisztertelnöki, képviselői fizetését jótékony célra fordította. Lehet, ha közpénzen helikopterezne, kevésbé basztatnátok?...
 7. 38
  szegedi789
  2017. január 04., szerda 12:51
  ezt a szektás tempót, azta !!!
 8. 37
  Valakicske
  2017. január 03., kedd 09:56
  Ezzel a stílussal(?) / életmóddal(?) Gyurcsány még mindig ezerszer puritánabb - és hozzá kell tennem, hogy nincsen benne semmi megjátszás -, mint azok, akik
  1. magukat puritánnak mondva (hazudva), milliárdok felett diszponálnak (akár saját néven, akár strómanok hada révén) ám időnként, mikor a tanácsadóik úgy kívánják, akkor turkálós zakóban hirdetik az igét országos turné keretén belül - úgy egy fél évig.
  2. kivakarózva a koszlott vidéki közegükből úgy tesznek, mintha a Gucci-táska és a kétszázezres bőrcipő velük született volna a földútvégi kockaházba ...

  Nem tisztem megvédeni Gyurcsányt, de másokkal szöges ellentétben soha nem titkolta el, mije van és mennyi. Ezt tartom normálisnak - és nem a Cinege utcai, meg a felcsúti patyomkin-lakásokat.

  Nem attól lesz valaki a nép barátja és értője, hogy időnként elbábozzák neki, mit kéne mondani, tenni és csinálni - bár kétségtelen, hogy sokakra főleg ez van hatással! -, aztán ezt megpróbálja visszaböfögni, jól-rosszul, hanem attól, hogy KÖVETKEZETESEN - ha úgy tetszik: életvitelszerűen - képes-e erről meggyőzni azokat, akiknek az érdekében politizál.

  Ettől függetlenül a MN nem attól lesz objektív és középen álló, ha mindenfele rugdal egyet-egyet, pláne nem a bulvárízekkel felturbózva - de szemmel láthatóan a kattintás- és kommentszám az növekedett egy ilyen cikktől.
  Nem kéne elaprózni .....
 9. 36
  Cyrano
  2017. január 03., kedd 08:06
  Ezt bebuktad Cheyenne.
  A gaz gyúcsányi az összes rákot megfőzte és felzabálta. Szegény tenerifei rákhalászok most akarnak átmászni Viktor kerítésén, hogy boldogabban élhessenek, havi 46 ezerből.

  Papucsa (sarúja) meg felsőbb utasításra nem lehet a Fletónak, valami másik csodatevő is abban járt, abból is mennyi baj lett!

  Majd a mókusok elé vetünk. Ha elég szorgosan gyúcsányozol. (Szoros a mezőny, lásd be, sokan tepernek előtted.)
 10. 35
  Cheyenne
  2017. január 03., kedd 07:07
  Akarom, hogy tenerifei rákok tépjenek szét!!! Vessetek Feri strandpapucsa elé!!!

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk