Szüret extra: Fletó, a puritán

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 02., 12:53
kommentek
44
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ilyen az, amikor egy milliárdos politikus a nép egyszerű gyermekét játssza.

„Nem egy be­havazott hegytetőn vagy egy ódon, romantikus európai városban töltötte a karácsonyt Gyurcsány Ferenc. A volt kormányfő hat családtagjával együtt a napsütötte Tenerife szigetén, a Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetek egyik tagján ünnepelt. (...)

A család a közös utazásokon már évek óta nem hotelekben száll meg, hanem az egyik közkedvelt internetes szálláskereső oldalon, az Airbnb-n foglal bérelhető házat vagy lakást. Ez a szolgáltatás azért is népszerű, mert az utazók sokat spórolhatnak vele, hiszen nem hivatalos szállásadók, hanem hétköznapi emberek adják ki a lakásukat, szobáikat.

– Volt egy nyári konyhám külön a háztól, ott főztem egész héten a családra, csak egyszer-kétszer voltunk étteremben. Sok tengeri ételt készítettem – tette hozzá a DK elnöke.”

Bors

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. jan. 02., 12:53
kommentek
44
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 34 Cyrano
  Cyrano
  2017. január 03., kedd 06:43
  Jól van Cheyenne, vedd be a nyugibogyódat és hallgass a pszichiáter bácsira.
  Fel sem fogod, hogy a többségnek (mert tetszik vagy sem, az itt írók többségének a véleménye megy szembe a tiéddel) nem tetszik a Narancs bulvárosodása.
  Ahogy azt sem fogod fel, hogy kontraproduktív, amit összehozol.
  Az pedig, hogy nem tudsz mást, mint sablonokat harsogni, csak téged minősít.
  Úgyhogy vissza az első mondatomhoz.
  Megnyugszik a beteg, megvédünk a csúnya Gyurcsánytól, hiába akarna ráklevest főzni neked.
 2. 33 Cheyenne
  Cheyenne
  2017. január 03., kedd 01:18
  A Gyurcsány-hívő pontosan annyira híve a szövegértelmezésnek, mint az Oebán-hívő. Az egyszerű emberek Ferije leadta az infót a Borson keresztül a nyaralásában is mélyen egyszerűemberi Fletóról, de a **** Mancs, szembe menve a párt eszmei vonalával, ebből Fekete lyukat csinált, s miközben szétlopják Orbáncék az országot, Feri képmutatásán mert élcelődni néhány nyomorult elhajló kommentelő társaságában. Több fegyelmet Mancs, több fegyelmet élcelődő komenterek!!! Ez most nem a viccelődve elhajlók ideje. Feri mutatja az utat! Álljatok mögé!!! Tenerife nyárikonyhája a szebb, emberibb jövő kezdetét jelenti!
  A képmutató barmokon csakis akkor engedélyezett az élc, ha fidesz-kdnp-jobbikosok. Jegyezzétek meg: Feri oldalán nem tűrűnk elhajló kuncogásokat!!! A mi Ferinket aki báncsa, Orbánék csicskása!!! Talpra magyar, hí a haza, csak Feri igazán a fasza!!!
 3. 32 nyúl
  nyúl
  2017. január 03., kedd 00:40
  A Bors cikkéből az derül ki, hogy Gyurcsány nem épp rongyrázó módon nyaral. Ehhez a Mancs ismeretlen szerzője ezt fűzi hozzá: "Ilyen az, amikor egy milliárdos politikus a nép egyszerű gyermekét játssza."

  Ha a Bors cikkéből az derült volna ki, hogy Gyurcsány milliárdos-jellegű rongyrázással nyaralt volna, akkor nyilván az lett volna a baj, nemistudom, lehetett volna bukottbaloldalazni, oligarcházni, minden egyéb módon feszt kelteni. S nyilván ahhoz is lehetett volna vitrolos megjegyzést fűzni, ha Gyurcsány egyáltalán nem nyaral.

  Végösszesen csak annyi marad, hogy akármit is csinál vagy nem csinál Gyurcsán, ő egy darab fos. Ez, mint újságírói vélemény, természetesen teljesen rendben is van. Már csak az a kérdés marad, hogy mi különbözteti meg a Magyar Narancsot az orbánista médiától? Ill. a roppant eredeti nevű "szüret extra" rovathoz illeszkedően volna itt még a "kérdés extra", hogy miért is járok én ide? Kiábrándító.
 4. 31 Cyrano
  Cyrano
  2017. január 02., hétfő 21:54
  rwoese:

  Magamat kigúnyolom, ha kell,
  De, hogy a Fletóval tedd, azt nem tűröm el.
 5. 30 rworse
  rworse
  2017. január 02., hétfő 21:19
  Cyrano

  Márpedig én kimondom, hogy kendnek vére fagy,
  Gyurcsánynak, igen, kimondom hát: az orra nagy!
 6. 29 Cyrano
  Cyrano
  2017. január 02., hétfő 20:41
  Figyu rworse: Nem bulvárt akarok olvasni a Narancson.
  Nem Gyurcsány basztatást akarok olvasni a Narancson, miközben szétlopják,rohasztják a hazámat és öreg fejjel a azon merengek, hogy elhúzok, boldogabb országba vállalkozást kezdeni, mert nekem nem jövő itt éhen dögleni vagy belehalni egy szaros vakbélgyulladásba.
 7. 28 rworse
  rworse
  2017. január 02., hétfő 20:15
  Furcsállom, hogy ilyen indulatokat keltett ez a "hír". A Bors írt egy kis színest a celebről, a MaNcs meg hozzátette a kötelező szurkapiszkát, miszerint Gyurcsány megint plebejusként szerepel. Gondolnám, hogy az ember elmosolyodik, igen, tényleg, Gyurcsány megint tüntet a plebejusságával, ami tőle kicsit kulisszahasogató, de nagyobb baj ne legyen, ennyi(ke). Itt meg világmegváltó indulatok horgadnak.
 8. 27 Cyrano
  Cyrano
  2017. január 02., hétfő 20:15
  Kovács: a hülyeség idegesít.
  Idegesíteni is fog, bárhogy szeretném, hogy ne így legyen.

  Az pedig, hogy a Narancs kezd el, ócska bulvárt közölni, attól végleg kiakadok.

  Az csak tejszínhab a tortán, ahogyan erre néhányan reagálnak. :(
 9. 26 Kovacs
  Kovacs
  2017. január 02., hétfő 19:56
  "Ti pedig ugratok. Ezerrel. Miközben azt sem fogjátok fel, hogy a két kormányzás közötti óriási különbség, hogy csak a mai kormányban van mindent eldöntő szava a miniszterelnöknek."
  Cyrano itt mindenki tisztában van a külöbségekkel. Azzal is, hogy miképpen reagálsz. Amit nekem szoktál ajánlani, bevetheted magadra is. CONTENANCE!
 10. 25 Cyrano
  Cyrano
  2017. január 02., hétfő 19:54
  Jövő rövidtávú felélése?
  Vizitdíj,
  tandíj
  Ki is szavaztatta le?
  (És ne kezdje, hogy felrúgták a szolidaritást, Molnár pontosan tudta, hol foghatók meg az orvosok. De a zállampolgár okosabb volt.)
  A Magyar féle oktatási reform is a jövő felélése volt, ugye? Aminek következtében 25 %-ról 17, 5-re csökkent a funkcionális analfabéták száma. Igaz a tanárok azonnal az utcára vonultak.
  A csp-t utoljára a Gyurcsány kormány emelte 2008-ban, nyilván ezzel is a jövőt élte fel.
  Igen, voltak rossz intézkedések, de legalább megpróbáltak elindulni egy úton.

  Szeretném megkérni, táncolja már el nekem a Diótörőt, búvárruhában.
  Mert kb. ez volt Gyurcsány-kormányának feladata.

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk