Szüret extra: Közösségi

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 18., 08:39
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Megokolta a fideszes kerület, hogy miért ad a haveroknak fillérekért lakást! És ezzel meg is nyerte a bicskanyitogatás éves versenyét.

Mint azt már egy hete tudjuk, Nagy Gábor Tamás fideszes polgármester a csókosoknak annyiért enged lakásokat bérelni Budapest egyik legdrágább kerületében, mintha Újpalotán árulná a fűtetlen, penészes falú panelt. Innentől átadnánk a szót:

„Az RTL Híradója szerint azonban az I. kerületi Fidesz legújabb közleményében már nem állítja, hogy piaci alapon adnák bérbe az ingatlanokat, hanem azt mondják, a bérlés nem üzleti szempontok, hanem közösségi értékmegőrzés alapján történik. A helyi Fidesz szerint a baloldal már eladta volna a várfalon belüli épületeket, ők viszont azon fáradoznak, hogy maradjanak »polgári otthonok« is a Várban, ne csak az üzleti ingatlanok szaporodjanak.”

(via 444)

szerző
narancs.hu
publikálva
2016. dec. 18., 08:39
kommentek
2
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  tiszapolgári
  2016. december 18., 17:28
  Szerencsére a „közösségi értékmegőrzés” nem szorítkozik a Várnegyed bérlakásaira. Például az állami földek is közösségi értékmegőrzés révén kerültek a különböző családtagokhoz, baráti körökhöz vagy a kétkezi műkörmösökhöz. A Nemzeti Bank alapítványai is szerteágazó közösségi értékmegőrző tevékenységet folytatnak, és Andy Vajna sem tévécsatornát vásárolt gyanús körülmények között, hanem megőrizte a közösségi értéket.
  Vagy amikor Mészáros Lőrinc szemet vetett egy hatvanpusztai bányagödörre, amit rögtön bérbe adott Orbán Győzőnek, az is közösségi értékmegőrzés volt.
 2. 1
  rworse
  2016. december 18., 13:01
  Tetszik - ámbár szerintem bőven van éves bicskanyitogatásiverseny-nyerésméltóbb :)

Komment írásához vagy regisztrálj

Adatlap

Nincsenek is fekete lyukak. (Stephen Hawking)

Szerző adatlapja
Összes blog Itt

Blog

még több cikk