Vaterán árulja Orbán csokipapírját az LMP-s képviselő

  • narancs.hu
  • 2014. december 16.

Fekete Lyuk

Állapot: használt, de jó állapotban. Kikiáltási ár: 10 000 Ft.
false

Az eladó Ikotity István, A cinizmus ereklyéje című blogbejegyzéséből idézünk:

Nem mindennapi relikvia került a birtokomba ma a parlamenti ülés lezárulta után.

Bevallom, órák hosszat szemeztem vele. Ott maradt ugyanis szemétként a miniszterelnöki asztalon.

false

Aki nem ismerné a mai történéseket: Szakszervezetek forgalomkorlátozó tüntetéseket szerveztek. Közülük az egyik, a Dohánykereskedelmi Dolgozók Szakszervezete egészen sajátos módját választotta üzenete célba juttatásának a döntéshozók felé. Egy-egy tábla egész mogyorós csokit csempészett minden egyes képviselő asztalára.

A táblás csoki első felére kedves, szimpatikus családok és kisgyermekek képe volt nyomtatva. Hátoldalára pedig ez a felirat: „Én azt szeretném az angyalkától, hogy szüleink ne veszítsék el a munkájukat. Segíts, kérlek teljesíteni! Szavazz nemmel a dohányipart érintő törvényekre!”

false

Nem is adom másnak, csak a miniszterelnök azon rajongójának, aki a legtöbbet ígér a példátlan relikviáért. A figyelmüket felhívom arra, hogy mozduljanak, ugyanis méltatlan kezekbe is kerülhet, ha nem elég éberek. Lehet hogy egy rezsicsökkentés-tagadó vagy akár egy amerikai ügyvivő is pályázni fog.

Az ellenértéket megfelelő célra fogom költeni. Szeretnék gondoskodni arról, hogy gyakrabban láthassa a népe Orbán Viktort a nagy házban. Minden nap legyen az asztalán a macskamentájából.

Figyelmébe ajánljuk